Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Η πορεία του Κώστα Γκατσιούδη ως τον τελικό

Ο Κώστας Γκατσιούδης θα αντιμετωπίσει τον Νίκο Σαμαρά στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που διοργάνωσε μεταξύ των αναγνωστών του το ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου θρακιώτη αθλητή στον ένα αιώνα ελεύθερης Θράκης.

Η ψηφοφορία του μεγάλου τελικού θα ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και τα μεσάνυχτα του άλλου Σαββάτου και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί την τελευταία ημέρα του μήνα, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Σε αυτήν την ανάρτηση συνοψίζεται η πορεία του Γκατσιούδη ως αυτόν τον τελικό.

Ο παλαίμαχος ακοντιστής απο το Διδυμότειχο, που είναι ακόμα και σήμερα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα αλλά βρίσκεται και στην δεκάδα όλων των εποχών παγκοσμίως, επιλέχθηκε μεταξύ των 16 κορυφαίων που τέθηκαν στην ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Στον πρώτο γύρο ο Κώστας Γκατσιούδης τέθηκε αντιμέτωπος με τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα Μάριο Γκιούρδα. Ψήφισαν λίγο πάνω από 900 άτομα και ο «Γκατς» προκρίθηκε με ποσοστό κοντά στο 75% στην επόμενη φάση των οκτώ.

Στα προημιτελικά ο «Γκατς» βρέθηκε να κοντράρεται με τον Ξανθιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αντωνιάδη. Ψήφισαν περίπου 1.150 άτομα και ο Εβρίτης έλαβε περίπου το 62% των φήφων και πέρασε στην τετράδα.

Στα ημιτελικά, τέλος, ο Κώστας Γκατσιούδης αντιμετώπισε την ολυμπιονίκη του τριπλούν Πηγή Δεβετζή. Ψήφισαν πάνω από 1.800 άτομα και ο «Γκατς» έλαβε το 63% των ψήφων και προκρίθηκε στον τελικό.

[Total_Soft_Poll id=”6″]

[Total_Soft_Poll id=”14″]

[Total_Soft_Poll id=”18″]