Μήνυμα Παράσχου και Παντελιάδη να ξεκινήσει άμεσα η Football League

Ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί της ΑΕΛ για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έκανε έκκληση ώστε να βρεθεί λύση στη Football League.

Ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας και πρώην της Ξάνθης δήλωσε μετά το 0-1 της ομάδας του στο Αλκαζάρ: «Πρέπει να σκεφτόμαστε και τους συναδέλφους των χαμηλότερων κατηγοριών. Ας δει το κράτος μας και οι λοιμωξιολόγοι τη Φούτμπολ Λιγκ. Είναι κρίμα, είναι παιδιά, προπονητές, γυμναστικές, φυσικοθεραπευτές, ένας κλάδος τεράστιος. Να μπορέσουν να παίξουν κι αυτά τα παιδιά».

Στο ίδιο μηκος κύματος, ο Σάκης Παντελιάδης όταν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ πριν την έναρξη του αγωνα Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη, αν και εξέφρασε εκ μέρους και των συμπαικτών του στην Ξάνθη την χαρά του που επιτέλους ξεκίνησε το πρωτάθλημα της SL2, είπε ότι έχει γίνει η μισή δουλειά και πρέπει σύντομα να αρθεί η απαγόρευση για την Football League.

Θυμίζεται πως καμία αναφορά δεν έγινε στην Football League και τη Γ’ Εθνική στην ενημέρωση της Παρασκευής από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.