Γκρίνια στα social media από τους φίλους της Ξάνθης για την εμφάνιση της πρεμιέρας

Ανικανοποίητους άφησε τους πιο πολλούς φίλους της Ξάνθης η εμφάνιση με τον Απόλλωνα Λάρισας και οι δύο βαθμοί που άφησε η ομάδα στο γήπεδο της ΑΕΛ, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που γίνονται στα social media.

Οι πιο πολλοί στρέφουν την κριτική τους στους προπονητή Τόνι Πόποβιτς, στον οποίο επιρρίπτουν τις ευθύνες. Υπάρχουν μάλιστα κάποιοι που τονίζουν ότι «με τέτοιον προπονητή δεν πάμε πουθενά» και προβλέπουν ότι «και του χρόνου Β’ θα παίζουμε αν δεν αλλάξει η κατάσταση».

Υπάρχουν ωστόσο και άλλοι που συνιστούν υπομονή και να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Παρακάτω, ορισμένα από τα σχόλια που έχουν γίνει στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο facebook:

«Καλά ρε παιδιά στο 2ο ημιχρόνο που ήταν η ομάδα μας? Δεν ακούμπησε. Τι ρεζιλικια είναι αυτά? Θέλουμε και πρώτη θέση! Με ποιους ? Αυτοί που διακρίθηκαν στο ματς ήταν ο τάτος , ο μπιρλαντε, ο βερκελ και λίγο ο σιατραβανης. Αυτοί. Όλοι οι άλλοι αετό»

«Απαράδεκτη εικόνα ομάδας στο 2ο ημίχρονο!…..ο Πόποβιτς πήρε σήμερα μαθήματα!»

«Ο Παράσχος μπροστά στον Πόποβιτς φαίνεται Θεός. 16 παίκτες άσχετοι μεταξύ τους και 10 άτομα τεχνικό επιτελείο για αγώνα Rugby Australia»

«Ελεος!!! Ο Πόποβιτς έβγαλε το Σιατραβανη που ήταν από τους καλύτερους. Γυρισε την ομάδα πίσω στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ απλά εχασε τους πόντους. Εκανε 3 αλλαγές ταυτόχρονα και αποσυντόνισε πιο πολύ την ομάδα. Προπονητάρα!!!!»

«Πρώτο δείγμα αρνητικό!!! Ο Απόλλων έτρεχε 90 λεπτά και οι δικοί μας περπατούσαν!!! Έτσι δεν πάει πουθενά και του χρόνου πάλι Β θα είναι!!!»

«Αυτά παθαίνεις όταν πας να κλέψεις το παιχνίδι, ανεξάρτητα από το λάθος του διαιτητή στο γκολ οφσάιντ»

«Πόποβιτς φτιάξε την ομάδα, γιατί αυτό που είδαμε ήταν απαράδεκτο με τέτοιους παίκτες που έχεις»

«Διώξτε τον ηθοποιό και φέρτε έναν κανονικό προπονητή. Popovic go home!!!»

«Η φυσική κατάσταση της ομάδας, τα τετετ μαρκάρισματα, το καθαρό μυαλό λείπουν»

«Καλά έπαιξε η ομάδα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκατσε…. Κόκκινη ο Κλάους έπρεπε αλλά τίποτα και όπως απαράδεκτος ο επόπτης σε τρία offside στο πρώτο ημίχρονο που έδωσε ένα από αυτά και το γκολ ήταν λάθος του…. Καλή συνέχεια να έχουμε…. Με νίκη την Τετάρτη»

«Υπάρχει στεναχώρια, λάθη γίνανε αλλά δεν κερδίσαμε μια μάχη. Τέτοιες μάχες δεν θα κερδίζουν και οι άλλοι. Ο πόλεμος για την άνοδο συνεχίζεται. Η ομάδα είναι καινούρια και δρόμος μας… μακρύς. Το βάθος του ροστερ μας πιστεύω θα παίξει το ρόλο του. Δείτε π.χ. τι έπαθε ο Γλύκος, από ένα σπριντ σε μια ανύποπτη στιγμή. Ας είμαστε κοντά στην ομάδα για να την ενθαρρύνουμε και όχι να γκρινιάζουμε.»

«Καλη η ομαδα στο 30λεπτο…μετα δεν τρεχαμε…μαλλον θελουμε χρονο για να οργανωθουμε…κουραγιο για την τεταρτη…με νικη!!!!»

«Εχουμε παικταράδες αλλά ο προπονητής ειναι για τα μπάζα. Εχει παραπάνω από 5 μήνες στην Ελλάδα. Την ελληνικη πραγματικοτητα να του την περάσουμε με εγχείρηση? Δεν πρέπει να μάθει στην πλάτη της ομάδας. Ας φτιάξει ομάδα που να κάνει πρωταθλητισμό και να νικάει και όχι να πάει να κτατήσει το 1-0 και στο τέλος να τρώμε γκολ…»

«Η ομάδα έχει βάθος , μην κρίνετε από την πρεμιέρα με ένα στραβοπάτημα και με ένα σφάξιμο στο 1ο ημίχρονο κυρίως.. μια ομάδα με 11 νέους παίχτες και ούτε 4 φιλικά έδειξε πως έχει τρομερή ποιότητα. Βήμα βήμα για την επιστροφή και μετά θα τα πούμε με όλους..ΜΟΝΟ ΑΟΞ»

«Έγιναν 100 καλά πραγματάκια από την ομάδα και βλεπετε τα 2 λαθάκια που έγιναν, αντί να στήριξουμε την ομάδα με μια καλή κουβέντα. Ασχολείστε με άθλια πράγματα που ρίχνουν την ψυχολογία και την όρεξη της ομάδας και συνάμα του ποδοσφαιριστές που είναι μέλη αυτής. Μπράβο ομάδα»

«Παιδιά δεν πειράζει. Παίζαμε και εκτός έδρας. Ας περιμένουμε 6-7 αγωνιστικές, να την στρώσει την ομάδα ο προπονητής. Έκανε και πολύ κρύο. Στο 2ο ημιχρονο η ομάδα τραβήχτηκε πίσω να κρατήσει το σκορ, ήταν λίγο ασυναρμολόγητη και απροσάρμοστη. Δεν είχαμε και τόσο πάθος, αλλά φταίει το κρύο. Γκολ δεν θα βάζαμε και αν παίζαμε και άλλο ένα ημίχρονο. Αυτοματισμοί δεν υπήρχαν, αλλά βέβαια θα τους προπονήσει ο προπονητής και θα μας βγουν κάποτε… Έχουμε παίδαρο Προπονητή από την Αυστραλία, ξέρεις εκεί που το ποδόσφαιρο είναι τοπ. Μη φοβάστε. Τεράστιες περγαμηνές ο Πόποβιτς, με ΟΥΕΦΑ Α’. Θα φτιάξει ομάδα για (σε) 5 χρόνια. Τι ωραία ομοιογένεια που είχαμε. Μας τρέλανε ο Αυστραλός… Τα κατάφεραν ο Πόποβιτς και οι 3 βοηθοί του να μας δείξουν τη δουλειά τους… Πολύ προπονητική ποιότητα… Η τακτική στο μεγαλείο της… Σοβαρά τώρα? Για πολλούς ήταν το αναμενόμενο… αυτό που έγινε. Εχουμε παικταράδες που θα επρεπε σήμερα να κερδίζαμε με τουλάχιστον 0-3 από τα αποδυτήρια, αλλά ο Πόποβιτς είπε να κρατησει το 0-1, παίζοντας με αντίπαλο μια εντελώς φοβισμένη ομάδα Με αυτόν τον προπονητή δεν πάμε πουθενά».