Διαδικτυακή κοπή πίτας παράλληλα με σεμινάριο για τον Αρίωνα Ξάνθης και τυχερό τον Δούκα Γρούδο

Ο Αρίωνας Ξάνθης πραγματοποίησε την διαδικτυακή κοπή πίτας για το 2021, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον σεμινάριο για εκγύμναση νεαρών καλαθοσφαιριστών, στο πλαίσιο της αποχής από τα γήπεδα.

Όπως αναφέρετε στην παρακάτω ανακοίνωση, κάθε προπονητής έκοψε την πίτα με το αντίστοιχο τμήμα Ακαδημίας που έχει, με τον τυχερό του ανδρικού τμήματος να είναι ο Δούκας Γρούδος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Λεύκιππο Ξάνθης και δέχτηκε τις ευχές από τους συμπαίχτες και προπονητές του.

Η ανακοίνωση:

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι κλινήρης, εδώ και μήνες. Τα γήπεδα παραμένουν κλειστά.Πέρα από την υπομονή που έχουν οπλιστεί όλοι, αθλητές, προπονητές, παράγοντες, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία, οι σύλλογοι πρέπει να κρατήσουν το ενδιαφέρον των αθλητών ζωντανό. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ πραγματοποίησε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την εκγύμναση νεαρών καλαθοσφαιριστών.Με την ευκαιρία αυτή, έκοψε την πρώτη διαδικτυακή πίτα για τα αγωνιστικά τμήματα και ξεχωριστά ο κάθε προπονητής με τα τμήματα της Ακαδημίας που έχει!»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, κείμενο που λέει "neodor. Matthaios Theodoropoulos, STedososA. ΠΑ... Layou Μύθοι και πραγματικότητα Μύθος #1: o δυνατότερος, είναι πάντα και o πιο <<αθλητικός>>. Πραγματικότητα: μεταξύ δύο αθλητών καλύτερη αθλητική απόδοση θα έχει αυτός που μπορεί παράγει περισσότερη δύναμη σε λιγότερο χρόνο. MatthaiosTheodoropoulos Theodoropoulos mikesidiros@gmail.com 0 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥ.. (Host) S Χαράλαμπος ορδάνου CharalamposSawoulidis Unmute ΜΑΚΡΗΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ Participants Chat"
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα