Pre League: Άθλος Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής υπέρ της επανέναρξης αλλά με ερωτηματικά

Μέσα στην εβδομάδα οι ιθύνοντες των ομάδων της Pre League, τόσο του Βόρειου όσο και του Νότιου Ομίλου πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με την ΕΟΠΕ για την πιθανή έναρξη των προπονήσεων και έπειτα του πρωταθλήματος.

Θρακιώτικο ενδιαφέρον στην Pre League υπάρχει έντονο με τους εκπροσώπους της ΑΕ Κομοτηνής και του Άθλου Ορεστιάδας να συμμετέχουν κανονικά στην τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα και με πληροφορίες του ThrakiSporS αλλά και από κάποια δημοσιεύματα, οι άνθρωποι του Άθλου Ορεστιάδας και της ΑΕ Κομοτηνής τίθενται υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, θέλοντας από την μια πλευρά να στηρίξουν το νέο πρωτάθλημα της Pre League αλλά και να επιστρέψουν οι αθλητές τους σε αγωνιστική δράση.

Εκτός βεβαίως του αγωνιστικού και οι δύο σύλλογοι είχαν υψηλό μπάτζετ για τα δεδομένα των καιρών ενώ ήδη είχαν ξοδέψει αρκετά χρήματα.

Φυσικά και οι δύο σύλλογοι έχουν τις επιφυλάξεις αλλά και τα ερωτηματικά τους για την επανέναρξη. Κύριες ενστάσεις και των δύο είναι η αλλοίωση του πρωταθλήματος μετά από μεγάλη αγωνιστική αποχή, τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν σε όλους τους ερασιτεχνικούς συλλόγους αυτή την στιγμή και κατά πόσο θα διασφαλιστεί με σιγουριά η υγεία όλων.