Με γκολ του Κάστρο πέρασε από το Παγκρήτιο ο Ιωνικός σε επεισοδιακό ματς πριν ανέβει στην Ξάνθη

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Ματίας Κάστρο πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Ιωνικός νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη στον επεισοδιακό όπως εξελίχθηκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την εξέδρα αγώνα στο Ηράκλειο. Χάρισε έτσι το τρίποντο στην ομάδα της Νίκαιας πριν αυτή ανέβει στην Ξάνθη για τον αγωνα της Τετάρτης με τον ΑΟΞ.

Ο αγωνας ήταν δραματικό σε εξελιξη, με τον Εργοτέλη να ανεβαίνει πολυ στο δευτερο ημίχρονο και να έχει δύο δοκάρια, με τους Σερβιλάκη και Μπουτσάκη. Ωστόσο η αναμέτρηση πέρα από το γκολ, σημαδεύτηκε και από… επεισόδια, αφού υπήρξε ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρας. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 20 οπαδοί των γηπεδούχων και 10 του Ιωνικού, οι οποίοι κάποια στιγμή στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου άρχισαν να ανταλλάσουν λεκτικές αντεγκλήσεις!

Η ένταση ανέβηκε και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και με αυστηρό υποτίθεται υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά οι λίγοι που εξασφάλισαν προσκλήσεις, θέλησαν να δείξουν την κακή τους διαγωγή (και αποδειχθηκε απο τις φωτογραφίες που διέρρευσαν ότι δεν φόραγαν και μάσκες).