LIVE από το AEL FC Arena για την πρεμιέρα της SL2: Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την πρεμιέρα της ομάδα της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Super League 2 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC Arena.

Ώρα 13:50 Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει σε λιγότερο από μία ώρα και από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε άμεση ενημέρωση για όσα διεξάγονται σε αυτήν.

Ώρα 13:54 Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν και φτάσαμε 17 Ιανουαρίου για να συμβεί. Και η πρώτη για τις δυο ομάδες μετά από τρεις μήνες καραντίνας.

Ώρα 13:58 Το ματς διεξάγεται στο AEL FC Arena που είναι το Στάδιο στο οποίο ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο η 31 ετών παρουσία της Ξάνθης στην Α’ Εθνική. Και η πόλη στην οποία ξεκίνησε το μακρινό 1989.

Ώρα 14:02 Διευκρινίζουμε ότι λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης το ThrakiSportS δεν είναι παρών με δικόν του συνεργάτη στο Αρένα της Λάρισας αλλά θα έχουμε πέραν της τηλεόρασης ενημέρωσης και από τους συναδέλφους που βρίσκονται εκεί.

Ώρα 14:06 Εδώ και έξι λεπτά έχει ξεκινήσει στο Ηράκλειο και η αναμέτρηση Εργοτέλης – Ιωνικός, η έτερη της πρεμιέρας που διεξάγεται Κυριακή. Χθες υπενθυμίζεται ότι είχαμε Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός 0-2 και 1-1 στα ματς Παναχαϊκή – Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας.

Ώρα 14:09 Υπενθυμίζεται ακόμα ότι το ματς της πρεμιέρας Χανιά – Δόξα Δράμας αναβλήθηκε λόγω του ότι δεν έχει η Δόξα ακόμα πιστοποιητικό από την ΕΕΑ.

Ώρα 14:13 Έχουμε και γκολ για τον Ιωνικό, επόμενο αντίπαλο της Ξάνθης στα Πηγάδια και μάλιστα με τον Ματίας Κάστρο, έναν πρώην παίκτη του ΑΟΞ.

Ώρα 14:18 Η πρώτη ενδεκάδα του Τόνι Πόποβιτς σε επίσημο ματς με τον νέο ΑΟΞ μόλις γνωστοποιήθηκε. Έχουμε και λέμε: Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης, Τ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπριλιάντε, Τάτος, Κέβιν Γκαρσία, Σιατραβάνης, Θ. Παπάζογλου.

Ώρα 14:22 Σε σχέση με την ομάδα του περασμένου Ιουλίου που απέσπασε την ισοπαλία που τότε έδινε την εικόνα της παραμονής, ο μόνος συνδετικός κρίκος είναι ο γκολκίπερ Μπέντο.

Ώρα 14:25 Με τους τρεις διεθνείς στην σύνθεσή του ο Απόλλων Λάρισας και τον Οκάν Χατζητέρζογλου στον πάγκο. Η ενδεκάδα: Γλύκος, Τζοβάρας, Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούμπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαστιάνος.

Ώρα 14:28 Πλέον κάνουν προθέρμανση οι δυο ομάδες σε έναν αγωνιστικό χώρο που καθαρίστηκε πριν, καθώς χθες χιόνισε και επικρατεί πολύ κρύο, με τον υδράργυρο στους μηδέν βαθμούς.

Ώρα 14:32 Το χιόνι έχει μαζευτεί και κυρίως σε ένα σημείο δεξιά, που Έχει σκιά, υπάρχει ένα θεματάκι αλλά αυτό δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στην διεξαγωγή του αγώνα.

Ώρα 14:35 Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας καλύπτεται απευθείας και από την ΕΡΤ3 κι οποίοι δεν έχετε πρόσβαση σε οθόνη αλλά θέλετε να έχετε εικόνα και ήχο, κάντε κλικ για το live streaming ΕΔΩ.

Ώρα 14:38 Οι ομάδες έχουν επιστρέψει στα αποδυτήρια και μετράμε αντίστροφα για την έναρξη της αναμέτρησης

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ώρα 14:41 Στην ΕΡΤ3 μίλησε ο Οκάν Χατζητέρζογλου μιλώντας για ανακούφιση που ξεκινά το πρωτάθλημα αλλά και τα ξεχωριστά του συναισθήματα να παίζει απέναντι στην Ξάνθη

Ώρα 14:43 Ο Σάκης Παντελιάδης από την πλευρά της Ξάνθης δήλωσε χαρούμενος που ξεκινούν αλλά ότι έχει γίνει η μισή δουλειά, ότι πρέπει να ξεκινήσει και η Football League. Στόχος ξεκάθαρα η άνοδος.

Ώρα 14:45 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες, χωριστή είσοδος. Βγήκαν και οι διαιτητές υπό τον 28χροο Παναγιώτη Κουκούλα.

Ώρα 14:47 Αλλάζουν τερέν σε σχέση με αυτό που είχαν αρχικά οι δυο ομάδες. Κάτω από το τέρμα που έχει τα χιόνια θα είναι στο πρώτο ημίχρονο ο Μπέντο της Ξάνθης. Πάμε για έναρξη

1′ Έναρξη του αγώνα με τους γηπεδούχους του Απόλλωνα Λάρισας στην σέντρα.

2′ Κερδίζει φάουλ με τον Σιατραβάνη η Ξάνθη, πέντε μέτρα μακριά από το ημικύκλιο. Θα το εκτελέσει λογικά ο Τάτος. Πρώτη στημένη φάση.

3′ Στο τείχος η μπάλα, συνεχίστηκε η φάση, ένα μακρινό πλαϊνό σου του Κέβιν στην αγκαλιά του Γλύκου.

10′ Πολύ καλή στην ανάπτυξη της η ομάδα της Ξάνθης μέχρι στιγμής, έχει τον έλεγχο απόλυτα του αγώνα.

14′ Γκολ Σιατραβάνης για την Ξάνθη ακυρώνεται ως οφσάιντ. Κακώς, όπως δείχνει το τηλεοπτικό ριπλέι, έφευγε από ξεκάθαρα κανονική θέση.

16′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ με Μπριλάντε η Ξάνθη. Στην αμέσως επόμενη φάση, πολύ καλή ανάπτυξη από την ομάδα της Θράκης και ο Μπριλάντε στην σέντρα από τα δεξιά του Θανάση Παπαζογλου έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Γλύκου. Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

20′ Πρώτη κίτρινη στον αγώνα, στον Μπάλλα του Απόλλωνα Λάρισας.

25′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας… Από σέντρα η γυριστή κεφαλιά του Αθανασιάδη κατέληξε λίγο άουτ.

26′ Φάουλ από μακρινή απόσταση του Μπαστιάνου κατέληξε εύκολα στα χέρια του Μπέντο.

30′ Πρώτο κόρνερ για τους γηπεδούχους πέρασε χωρίς κίνδυνο από την άμυνα της Ξάνθης.

32′ Επιθετική προσπάθεια για την Ξάνθη με ωραία μπαλιά στην περιοχή από τον Τάτο, ο Γκαρσία όμως έκανε επιθετικό φάουλ.

38′ Χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα… Ο Τζοβάρας υποδέχθηκε στην περιοχή και έσπασε την μπάλα πίσω στον Μπάλλα, το σουτ του οποίου όμως κατέληξε στα χέρια του Μπέντο.

40′ Σκληρό φάουλ στον Σιατραβάνη, που έμεινε για λίγο στο έδαφος.

42′ Από το φάουλ του Τάτου ο Βέρκερ θέλησε να πλασάρει, ο Γλύκος τον σταμάτησε και εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε άουτ.

45′ Τελείωσαν τα 45 λεπτά και αναμένονται αν και ποια τα λεπτά των καθυστερήσεων. Τελικά ένα το λεπτό των καθυστερήσεων.

45+1′ Λήξη Ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου 45λεπτου: Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη 0-1.

Ώρα 15:35 Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα από πλευράς ρυθμού η Ξάνθη παίρνει μέχρι στιγμής από νωρίς σχετικά αυτό που αναζητούσε, το υπέρ της προβάδισμα.

Ώρα 15:39 Λιγότερο από ένα τέταρτο για το τέλος του αγώνα στην Κρήτη ο επόμενος αντίπαλος του ΑΟΞ, ο Ιωνικός, εξακολουθεί να προηγείται με το γκολ του Κάστρο.

Ώρα 15:42 Εντωμεταξύ ξανά μπέρδεψαν στα τηλεοπτικά προγράμματα των συνδρομητικών τον ΑΟΞ με την… ΑΕΞ, όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας με την ΑΕΛ. Δείτε σχετικό θέμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:47 Πάμε για την έναρξη του β’ ημιχρόνου, επέστρεψαν διαιτητές και οι του Απόλλωνα Λάρισας, περιμένουμε τους παίκτες του ΑΟΞ.

46′ Σέντρα για το B’ ημίχρονο.

49′ Κόρνερ για τον Απόλλωνα ασταθή απόκρουση Μπέντο, αλλά στην επαναφορά υπήρξε οφσάιντ.

52′ Φάουλ από πλάγια θέση για τον Απόλλωνα το έκανε ο Στάθης, εκτελέστηκε με πάσα.

52′ Σέντρα από τον Χατζή, εύκολα στα χέρια του Μπέντο.

56′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη! Έξω ο Σιατράβανης μέσα ο Έμπερτ.

57′ Φάση για την Ξάνθη! Ο Τάτος λίγο μέσα από την περιοχή σούταρε η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

58′ Κόρνερ για τον ΑΟΞ μετά από κόντρα σε σέντρα του Στάθη.

59′ Ο Τάτος εκτέλεσε αλλά η κεφαλιά του Τσάμουρη πέρασε ψηλά άουτ.

60′ Λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Θανάση Παπάζογλου.

60′ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα… Στη θέση του Τζοβάρα ο Τασιούλης.

62′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη! Αναγκαστική αλλαγή του Τάσου Παπάζογλου με τον Ματ Γιούρμαν.

62′ Σκληρή σύγκρουση του Βέρκερ με τον Μπέντο από φάουλ των γηπεδούχων, σηκώθηκαν και οι δύο και το παιχνίδι συνεχίστηκε με ελεύθερο.

65′ Κόρνερ για τον Απόλλωνα, διαμαρτύρεται για χέρι ο Κλάους Αθανασιάδης.

65′ Φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Καρρίκι.

72′ Προσπάθεια αντεπίθεσης για την Ξάνθη η μπαλιά του Έμπερτ όμως κατέληξε στα χέρια του Γλύκου.

73′ Υπόδειξη σε θέση οφσάιντ ο Τάτος.

75′ Διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα… Στη θέση Μπαστιάνου και Μπάλλα οι Μπαλογιάννης και Μπάμπης.

76′ Κόρνερ για την Ξάνθη με ωραία συνεργασία Τάτου-Έμπερτ, εκτέλεσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αλλά η κεφαλιά του Γιούρμαν κατέληξε άουτ.

78′ Σέντρα-σούτ από τον Μπαλογιάννη, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Μπέντο.

80′ Τριπλή αλλαγή για την Ξάνθη! Κέβιν Γκαρσία, Δημούτσος και Τσαμούρης αποχωρούν και στη θέση τους μπαίνουν οι Παντελιάδης, Θυμιάνης.

84′ Φάση διαρκείας για τον Απόλλων Λάρισας, το σουτ του Κλάους κόντραρε και στη συνέχεια η μπάλα απομακρύνθηκε σε πλάγιο

86′ Πρόβλημα τραυματισμού με Γλύκο που θα αντικατασταθεί από τον Τάλισον, στο έδαφος και ο Μπριλάντε που όμως σηκώθηκε.

89′ Φάουλ για τον Απόλλωνα από τον σύγκρουση Κλάους και Παπάζογλου, εκτέλεσε ο Χατζής όμως ο Μπέντο μπλόκαρε σταθερά.

89′ Ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, κάρτες σε Έμπερτ και Αθανασιάδη· φάουλ υπέρ της Ξάνθης.

90′ Συμπληρώθηκαν 90 λεπτά, έξι λεπτά καθυστερήσεων.

90+2′ Φάουλ του Παντελιάδη στον Μπαλογιάννη σε καλή πλάγια θέση.

90+3′ Γκολ για τον Απόλλωνα Λάρισας… Η μπάλα βρήκε στον Γιούρμαν από το φάουλ του Μπαλογιάννη και άθελά του νίκησε τον Μπέντο…. Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 1-1

90+4′ Δύο λεπτά πριν το τέλος, κάθε άλλο παρά ικανή δείχνει σε αυτό το σημείο να αντιδράσει η Ξάνθη.

90+6′ Τέλος αγώνα. Χάρισε την ισοπαλία και πετά δυο βαθμούς με το ξεκίνημα ο ΑΟΞ. Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη 1-1.

Ώρα 16:41 Γκέλα με το… καλημέρα για την Ξάνθη, που πλήρωσε ουσιαστικά στην τελευταία φάση το πολύ νωθρό της δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικό ρεπορτάζ ανεβαίνει σε ελάχιστα λεπτά στο ThrakiSportS…