ΕΠΣ Έβρου: «Ολοκληρωτική καταστροφή» στο γήπεδο του Ηρακλή Σαγήνης

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο γήπεδο του Ηρακλή Σαγήνης, που πλημμύρισε τις προηγούμενες μέρες με τις καταιγίδες και την Κυριακή σκεπάστηκε και από χιόνι.

Τα ορμητικά νερά μπήκαν και μέσα στα αποδυτήρια του συλλόγου και προκάλεσαν μεγάλες φθορές. Ωστόσο οι ιθύνοντες του Ηρακλή Σαγήνης δηλώνουν έτοιμοι από την Δευτέρα να στρωθούν στην δουλειά για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, παρά την «ολική καταστροφή της περιουσίας του συλλόγου» που αναφέρουν.

Αναλυτικά έγραψε ο Δήμος Σαββόπουλος:

Δυστυχώς η σύγκριση της εικόνας του πριν με το μετά προκαλεί μόνο θλίψη… Ολική καταστροφή της περιουσίας του Συλλόγου αφού μόνο τα κτίρια μείναν όρθια, κάναμε τα πάντα για να προστατεψουμε το “σπίτι” μας αλλά η μανία του νερού που έπεσε δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ στον Ηρακλή ΣΑΓΗΝΗΣ και φυσικά δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα και από βδομάδα (πρώτα ο Θεός) ξεκινάμε ολική ανακαίνιση των εγκαταστάσεων ώστε να ήμαστε έτοιμοι στην περίπτωση επανέναρξης των προπονήσεων γιατί τα δικά μας παιδιά και ο δικός μας κόσμος αξίζει ένα γήπεδο στολίδι και τίποτα λιγότερο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάνουν σπορ και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος