Ανακοίνωση υπερηφάνειας Αρίωνα για τον απολογισμό του 2020 και τους στόχους της νέας χρονιάς

Ο Αρίωνας Ξάνθης με ανακοίνωση δηλώνει την περηφάνια για την 11η θέση πανελλαδικά στο τμήμα αντιπτέρισης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και την είσοδο στο Μητρώο της ΓΓΑ σε μπάντμπιντον και μπάσκετ, ενώ βάζει τους στόχους της επόμενης αβέβαιης χρονιάς.

Αλλωστε η προηγουμενη έφερε την ομάδα και στα εθνικά πρωταθλήματα της καλαθοσφαίρισης. Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εστιάζει πάντως ιδιαίτερα στο αθλημα της αντιπτέρισης αλλά δεν περιορίζεται μονο σε αυτό:

«Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ είναι πολύ περήφανη για την πορεία του τμήματος BADMINTON!!!
ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BADMINTON!Με το κλείσιμο και την έναρξη της νέας χρονιάς το 2021 φαίνεται τουλάχιστον για το άθλημα της Αντιπτέρισης – Badminton στην Ξάνθη τα πράγματα να είναι αισιόδοξα . Το τμήμα badminton του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ με πάνω από 10 χρόνια συνεχή παρουσία στην πόλη μας, κάνει πλέον αισθητή την παρουσία του και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η νέα αγωνιστική χρονιά βρίσκει την ομάδα ΒADMINTON του Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ να βρίσκεται στην 11η θέση πανελλαδικά σε σύνολο 40 και πλέον ομάδων!
Η κατάταξη αυτή προκύπτει από το σύνολο όλων των ατομικών και ομαδικών συμμετοχών που είχαν οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΙΩΝΑ την χρονιά που πέρασε, σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας του BADMINTON ( Ε.Ο.Φ.Σ.Α.) .Η οριστικοποίηση των βαθμολογιών σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία ακλουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού ξεκινά με βάση το οικονομικό έτος (1-1-2021 – 31-12-2021) και όχι το ακαδημαϊκό
.
Η επίσημη έναρξη (όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες) θα βρει πολλούς από τους αθλητές της ομάδας να βρίσκονται πολύ ψηλά στις ατομικές λίστες κατάταξης των κατηγοριών τους (rank list) μιας και είχαν μεγάλη συγκομιδή βαθμολογίας από τους αγώνες (πανελλήνιους και περιφερειακούς ) που έλαβαν μέρος τη σεζόν 2019-20.
Σε διοικητικό επίπεδο ο Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ήταν από τα πρώτα σωματεία του Νομού Ξάνθης που πέτυχε την οριστικοποίηση της πλήρους εγγραφής του στο ψηφιακό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας πέραν του BADMINTON και το ΜΠΑΣΚΕΤ κατοχυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο όλους τους αθλητές του αλλά και το προπονητικό και διοικητικό προσωπικό του συλλόγου.

Στόχοι για την νέα χρονιά είναι η ομαλή επανέναρξη των προπονήσεων και η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο της οποίας οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες λόγω και των προηγούμενων επιτυχιών αλλά και του διαρκούς αυξανόμενου ανταγωνισμού . Αναλυτικότερα :
– H βελτίωση των βαθμολογιών σε κάποιες κατηγορίες .
– Συνεργασία σε επίπεδο αγωνιστικό και προπονητικό με άλλες ομάδες – Η συμμετοχή αθλητών και προπονητών σε προπονητικά καμπ.
– Η αύξηση των προπονητικών ωρών έτσι ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν νέοι αθλητές στα τμήματα υποδομών.
– Η επαναδραστηριοποίηση του τμήματος ενηλίκων.
Το σημαντικότερο είναι όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς και φυσικά να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα ! Ο προπονητής και οι αθλητές της ομάδας ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο αγάπη και υγεία για το 2021 και τα καλύτερα έρχονται!!!»