Σάλος με το σχόλιο δημοφιλούς πρώην παίκτη στη Θράκη για τις αποκαλύψεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων

Το ζήτημα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον αθλητισμό κυριαρχεί τις τελευταίες ώρες στην εγχώρια επικαιρότητα μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Το θέμα μονοπωλεί στον διάλογο στα social media αλλά η αποψη που εξέφρασε ένας παίκτης με τετραετές παρελθόν στην Θράκη προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις εναντίον του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην θέση του τερματοφύλακα σε δυο διαφορετικές ομάδες στην Θράκη και πλέον, στα 35 του χρόνια και χωρίς ακόμα να έχει κρεμάσει τα γάντια του, συνεχίζει στη νέα του ομάδα ασκώντας και προπονητικά καθήκοντα.

Σε ανάρτηση της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας news247 που αφορούσε την παρενόχήση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε από τον γιατρό της Εθνικής Ομάδας η διεθνής πολίστρια και πρωταθλήτρια του τριάθλου Μάνια Μπικόφ, ο συγκεκριμένος παίκτης συμμετέχοντας σε διάλογο για το γεγονός ότι πέρασαν πολλά χρόνια για να γίνουν οι καταγγελίες, σχολίασε: «Τότε το χρήμα και η καριέρα ήταν πάνω από την αξιοπρέπεια! Και που ξέρουμε ότι έγινε; Πάμε παρακάτω».

Δεκάδες ήταν τα άτομα που αντέδρασαν μεχρι στιγμής, τις τελευταίες τέσσερις ώρες, τα περισσότερα εκφράζοντας αγανάκτηση, με κάποιους μάλιστα να καταφέρονται υβριστικά απέναντί του, αν και οφείλει να διευκρινιστεί ότι υπήρξαν και κάποιοι που έδειξαν να συμφωνούν πατώντας like ή ακόμα και… καρδούλα στο σχετικό σχόλιο. Ενα σχόλο που σε κάθε περίπτωση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στον αθλητικό κόσμο της Θράκης που έτυχε να το δει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.