Με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ όλα τα παιχνίδια του ΑΟΞ εκτός (ενδεχομένως) από αυτό της Τετάρτης

Η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση για την κάλυψη του πρωταθλήματος της Super League 2, από την οποία προκύπτει ότι τελικά θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και όχι μόνο εκείνα που ορίστηκαν ως τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Τα ματς που δεν θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ3 θα καλύπτονται τηλεοπτικά από την ERT Sports που πλέον αποτελεί διαδικτυακό κανάλι στο ERTFLIX. Συνεπώς, με εξαίρεση ίσως το ματς της προσεχούς Τετάρτης με τον Ιωνικό, ΟΛΑ τα ματς της Ξάνθης, μέσα και έξω, θα έχουν με βάση την ανακοίνωση της ΕΡΤ τηλεοπτική κάλυψη.

Η ανακοίνωση αναφερει τα εξής:

«Η ΕΡΤ εκπληρώνοντας με ευθύνη τον ρόλο της ως δημόσιας τηλεόρασης, ανακοινώνει και επισήμως τη συνεργασία της με τη Διοργανώτρια Αρχή της Super League 2 για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματός της, που ξεκινά από αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

Η ΕΡΤ προχώρησε σε μια συμφωνία, που έλαβε πρωτίστως υπόψη της τις πρωτόγνωρες συνθήκες οι οποίες έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό λόγω της πανδημίας και την ουσιαστική αναστολή του εν λόγω ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος από τον περσινό Μάρτιο και αφετέρου την γεωγραφική εκπροσώπηση 11 πόλεων της χώρας στα γήπεδα της Super League 2.

Οι αγώνες της Super League 2 θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 (και σε εκπομπή Υψηλής Ευκρίνειας) και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο δύο αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, και κάθε Τετάρτη την ζωντανή μετάδοση του πιο σημαντικού αγώνα, όπως και ειδική εκπομπή με όλα τα στιγμιότυπα των αγώνων αλλά και εξτρά ζωντανές συνδέσεις.

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά και τους υπόλοιπους αγώνες που δεν θα μεταδίδονται στην ΕΡΤ3 μέσα από το ERTFLIX από το οποίο προβάλλονται πλέον τα κανάλια ERTSPORTS. Το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό της ΕΡΤ, σε δημοσιογραφικό και τεχνικό επίπεδο, εγγυάται για την καλύτερη κάλυψη των αγώνων».