Super League: Πέρασε σαν αλλάγη ο Γούτας στη νίκη με ανατροπή του Ατρομήτου επί της Λαμίας

Για τον εξ’ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Ατρόμητος επικράτησε στο Περιστέρι της Λαμίας με σκορ 2-1.

Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος για πρώτη φορά την φετινή σεζόν άφησε στον πάγκο τον Θασίτη πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρη Γούτα. Με το ίδιο σχηματισμό παράταχθηκε και η Λαμία με τον Μιχάλη Γρηγορίου να αφήνει στον πάγκο τον επί μία 8ετία παίκτη της Ξάνθης Θοδωρή Βασιλακάκη, αλλά και τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού Άγγελο Ζιούλη.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο και στο διάστημα αυτό είχαν προηγηθεί ήδη με 0-1, χάρη στο γκολ του Καραμάνου στο 9′ με πλάσε εντός περιοχής. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε χωρίς ωστόσο να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες. Βρήκε όμως γκολ ισοφάρισης στο 37′ με τον Χριστοδούλοπουλο να εκτελεί σωστά το πέναλτι που είχαν κερδίσει οι γηπεδούχοι από μαρκάρισμα του Προβυδάκη στον Ραμπέγιο. Στο 40′ πέρασε στο γήπεδο ο Γούτας καθώς αντικατέστησε τον Γκαλβάο που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.

Τίποτα δεν άλλαξε όσον αφορά τον ρυθμό του αγώνα, με τον Ατρόμητο να έχει μία μερική υπεροχή χωρίς όμως ουσία και τη Λαμία να μην έχει ανάλογους κενούς χώρους με το πρώτο ημίχρονο. Μένοντας όμως στο παιχνίδι, ο Γρηγορίου προχώρησε σε αλλάγες και μία εξ’ αυτών ήταν και ο Βασιλακάκης στο 78′. Οι Περιστεριώτες όμως βρήκαν το γκολ που τους έδωσε το τρίποντο στο 85′, με υπέροχο μακρινό σουτ του Αυστριακού Σάλομον.

Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος πέρασε στην 7η θέση έχοντας 21 βαθμούς, όσους και ο 6ος Αστέρας Τρίπολης· ενώ η Λαμία παρέμεινε ουραγός με 5 βαθμούς.