Ήρθε μεταγραφή στην Ξάνθη από τον Απόλλωνα Λάρισας και θα βρεθεί απέναντι και στους δύο φέτος ως κόουτς

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή στην πρεμιέρα της Super League 2. Πόσοι γνωρίζουν όμως ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που ήρθε στην Ξάνθη ως μεταγραφή από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο παίκτης αυτός πλέον είναι παλαίμαχος, αρκεί την προπονητική και μάλιστα συμμετέχει και αυτός στον πρωτάθλημα της SL2 αλλά καθήμενος στην άκρη του πάγκου μιας άλλης τρίτης ομάδας, με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπος στις δύο πρώην του.

Σας μπερδέψαμε; Κι όμως, αυτή είναι η ιστορία του προπονητή του Λεβαδειακού Σωτήρη Αντωνίου. Ο 46χρονος Λαρισαίος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως παίκτης από την ομάδα της πατρίδας του, τον Απόλλωνα Λάρισας, το 1995. Από εκεί τον εντόπισε και τον έκανε παίκτη της η Ξάνθη το καλοκαίρι του 1997.

Στην Ξάνθη έμεινε 4 χρόνια πριν μετακομίσει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έπαιξε για σχεδόν 15 χρόνια για πολλούς ακόμα ιστορικούς συλλόγους, όπως ο Φωστήρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Δόξα Δράμας, η Κέρκυρα, τα Τρίκαλα και η Κόρινθος. Κρέμασε τα παπουτισα του το 2010 και την τελευταία δεκαετία εργαζεται ως προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντωνίου θα βρεθει αντιπαλος της Ξάνθης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στις 27 Ιανουαρίου ενώ τον Απόλλωνα Λάρισας θα τον φιλοξενήσει ως κόουτς του Λεβαδειακού στις 17 Φεβρουαρίου.