«Η Ξάνθη έχει ξεφύγει τελείως για τα δεδομένα της κατηγορίας» υποστηρίζει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης

Ο έμπειρος τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στο Αthletic Radio για τη σέντρα στην Super League 2, τους στόχους της ομάδας της Ιεράπετρας αλλά και για την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ο έμειρος τεχνικός, που έχει τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις από την Ξάνθη όπου υπήρξε ως βοηθός προπονητή του Νίκου Καραγεωργίου στην τελευταία ευρωπαϊκή πορεία του ΑΟΞ, ανέφερε χαρακτηριστικά για το επίπεδο του ρόστερ της ομάδας της Θράκης σε ερώτημα για τα φαβορί της κατηγορίας: «Η Ξάνθη έχει ξεφύγει τελείως για τα δεδομένα της κατηγορίας, Παναχαϊκή, τα Χανιά είναι μια ακριβή ομάδα, σίγουρα είναι ο Ιωνικός και ακόμα μια ομάδα που πιστεύω πως θα βρεθεί θα είναι πιθανόν ο Εργοτέλης. Περιμένω ένα αμφίρροπο και πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Ακόμα ανέφερε για την καθυστερημένη έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τους στόχους της ομάδας της Ιεράπετρας: «Είναι μια πραγματικότητα που την βιώσαμε όλοι μας, νομίζω πως σε όλα τα κράτη είχε βρεθεί μια λύση ώστε να γίνονται τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, θα μπορούσε να είχε γίνει το ίδιο και εδώ. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω και εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά ώστε να μπούμε ξανά στην δική μας καθημερινότητα. Πιστεύω πως ο ΟΦΙ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που θα πληγούν περισσότερο από την απουσία του κόσμου. Ο ΟΦΙ θα είναι μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική, το λέω και το πιστεύω πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας και κάθε παιχνίδι με αντίπαλο εμάς θα είναι ντέρμπι. Ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε γρήγορα τον πρώτο στόχο της παραμονής γιατί κάποιοι μας θεωρούν ως τον αδύναμο κρίκο λόγω μπάτζετ όμως τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Το λέω με σιγουριά πως ο ΟΦΙ θα είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους πάντες».