Γ’ Εθνική: Εκτίμηση για επανέναρξη του πρωταθλήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης μπορεί να φάνηκε επιφυλακτικός ως προς την συνέχιση των τοπικών πρωταθλημάτων αλλά να αποκάλυψε ότι η Ενωσή του επεξεργάζεται διαφορετικά σενάρια συνεχίσης, αλλά εκτιμά ότι θα συνεχιστει τελικά η Γ’ Εθνική.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο radioevros αποκάλυψε: «Γίνονται συζητήσεις και προσπάθειες να ξεκινήσει νωρίτερα από τον υπόλοιπο ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η ΕΠΟ και η κυβέρνηση βρίσκονται σε συζητήσεις για την πιθανότητα η Γ’ Εθνική να ξεκινήσει νωρίτερα από τα άλλα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο και πως όλα είναι υπό συζήτηση».

Ο Παντελής Χατζημαρινάκης ανέφερε ακόμα: «Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει μία συζήτηση των ομάδων του πρώτου ομίλου όπου μετέχουν οι δικές μας ομάδες, θέτοντας κάποια θέματα στο τραπέζι, αυτά όμως έχουν παγώσει διότι αυτή η συζήτηση είχε ξεκινήσει πριν την έναρξη της δεύτερης απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αλλά από την στιγμή που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα όλα αυτά θα ξανά συζητηθούν με τους υπεύθυνους».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως λόγω των πολλών κρουσμάτων η κυβέρνηση δεν φαίνεται θετική αυτή τη στιγμή στο ενδεχόμενο επανέναρξης. Ακόμη είπε πως πρέπει να υπάρξει ένα αυστηρό πρωτόκολλο έτσι ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα με συχνά τεστ, κάτι το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει αυτό το κόστος το οποίο υπολογίζεται πως είναι πολύ μεγάλο.

«Πιστεύω ότι η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει», είπε ακόμα ο Χατζημαρινάκης. Οπως ξεαθάρισε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπουν παύλες στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής ξεκαθαρίζοντας πως η αίσθηση του είναι ότι τα πρωταθλήματα κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν.