«Ξεκάθαρο φαβορί η Ξάνθη, ούτε ομάδες Α’ Εθνικής δεν έχουν το ρόστερ της» για τον κόουτς του Απόλλωνα Λάρισας

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μάγγος, μίλησε στο ART FM για την έναρξη της Super League 2 και έχρισε ως ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση την Ξάνθη.

Για την έναρξη της SL2 ανέφερε: «Καμία ομάδα δεν θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο, δεν θα έχει την ένταση που θέλει. Όλοι έχουμε όρεξη και διάθεση για το ξεκίνημα, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Ένα κρούσμα να έχουμε στους βασικούς, πάει στράφι ο προγραμματισμός. Όλες οι ομάδες έχουν 15-16 βασικούς παίκτες. Θα πορευτούμε όμως με αυτό. Και θα έχουμε αγώνες Κυριακή Τετάρτη. Ένα χαλάρωμα και αγώνας».

Για το ποιος είναι το φαβορί απάντησε: «Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ξάνθη. Με τις μεταγραφές που έχει κάνει και με το πρότζεκτ που έχει φτιάξει. Ούτε ομάδες Α’ Εθνικής δεν έχουν αυτό που δημιουργήσει η Ξάνθη. Από εκεί και πέρα είναι ο Ιωνικός, η Παναχαϊκή και τα Χανιά. Αν είχαν κόσμο τα γήπεδα, με αυτούς τους οπαδούς και αυτήν την έδρα θα έλεγα πως φαβορί είναι ο Ιωνικός. Δύσκολο να περάσεις από εκεί».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας τέλος, σχολίασε: «Έχουμε 2 παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση. Σίγουρα είναι κάποιοι όπως ο Μόρας και ο Κλάους που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Έχουμε όμως βάθος. Mε Γλύκο και Μόρα έχω δύο προπονητές στο γήπεδο. Ο Κλάους είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει».