Πρώην συμπαίκτης του Τοροσίδη στη Ρόμα με μεσολαβητή τον Βρύζα το νέο αφεντικό στον Βόλο

O Αχιλλέας Μπέος είχε προαναγγείλει πριν μερικές εβδομάδες σε συνέντευξη του πως ο Βόλος βρίσκεται σε συζητήσεις με αργεντίνικο fund για την πώληση του και μάλιστα είχε τονίσει ότι η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Γενάρη.

Οι κινήσεις από την ομάδα της Μαγνησίας και τους επενδυτές φαίνεται πως προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς, αφού είναι θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία και να αλλάξει χέρια η ομάδα του Βόλο. Μάλιστα στην πόλη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και ο παλαίμαχος σταρ Νίκολας Μπουρντίσο.

Ο πρώην αμυντικός των Μπόκα, Ίντερ, Ρόμα, Τζένοα, Τορίνο και Εθνικής Αργεντινης που έχει εργαστεί και ως τεχνικός διευθυντής στην Μπόκα Τζούνιορς, βρίσκεται στην πόλη της Μαγνησίας μαζί με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν το αργεντίνικο fund. Ο Μπουρντίσο εφόσον όλα πάνε καλά και ο Βόλος πουληθεί τότε είναι δεδομένο πως θα αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε για την παρουσία Μπουρντίσο: «Αυτός δεν είναι ο ιδιοκτήτης. Έρχεται ως εκπρόσωπος αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση φυσικά. Ναι μεν έχει γίνει προσύμφωνο αλλά τα συμβόλαια θα υπογραφούν 25 Ιανουαρίου. Εγώ το πρώτο που ζήτησα είναι να υπάρξει ένας μεγάλος έλεγχος για να έχουμε νομιμότητα και να μην υπάρξουν προβλήματα. Ο Μπουρντίσο, ένας μεγάλος παίκτης με μεγάλο όνομα και έρχεται ως εκπρόσωπος για να αναλάβει το τμήμα υποδομών. Διαμεσολαβητής ήταν ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος έχει γραφείο μάνατζερ».

A.S. Roma Blog: AS Roma - Sampdoria 1-0 (Coppa Italia)
Genoa CFC v Bologna FC - Serie A : Foto di attualità