Έναν χρόνο χωρίς αγώνα αλλά πάντα αισιόδοξη και διψασμένη η Άννα Κορακάκη

H Άννα Κορακάκη αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αποχή λόγω κορωνοϊού, αλλά και λόγω ματαίωσης αγώνων.

Τεράστια προβλήματα σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα αθλήματα έχει φέρει η πανδημία, η οποία οδήγησε σε ματαίωση και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10 μέτρων που θα διεξαγόταν στη Φινλανδία τον Μάρτιο.

Η Άννα Κορακάκη ήλπιζε ξανά σε παίξει σε έναν αγώνα, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, με την ίδια να ανεβάζει στα social media μια ανάρτηση που τονίζει ότι έχει να αγωνιστεί έναν χρόνο.

«Όπως γνωρίζουμε, η πανδημία έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, περισσότερο ή λιγότερο, σε πολλούς τομείς και με ποικίλους τρόπους. Μετά την ιστορική αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων, ελπίζαμε σε επερχόμενες διοργανώσεις. Σήμερα δυστυχώς, ανακοινώθηκε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10 μέτρων που θα διεξαγόταν στη Φινλανδία τον Μάρτιο, ακυρώνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα συμπληρώσω ακριβώς έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς κανένα αγώνα. Ωστόσο, νιώθω ευτυχής που είμαι υγιής, μπορώ και προπονούμαι πολύ σκληρά και έχω στο πλάι μου σπουδαίους υποστηρικτές! Παραμένω αισιόδοξη και πολύ διψασμένη για τις διοργανώσεις που τόσο περιμένω», έγραψε στα social media η χρυσή και χάλκινη ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο.