Volley League: Με τηλεοπτική κόντρα Ράιτς- Μιγιαήλοβιτς η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα Volley League Ανδρών αρχίζει πάλι μετά από διακοπή δύο μηνών λόγω της πανδημίας και η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την Τριτη το πρόγραμμα, με την επανεκκίνηση να γίνεται την Παρασκευή με μια κόντρα παλιών συμπαικτών.

Ο Κροάτης Ιβάν Ράιτς και ο Σέρβος Νικολά Μιγιαήλοβιτς προ επταετίας πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την Ευρώπη και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πλέον ο Κροάτης αγωνίζεται ως διαγώνιος στον Φοίνικα Σύρου, έχοντας μάλιστα ως συμπαίκτη τον Ορεστιαδίτη Δημήτρη Γκαρά αλλά και τους Βασίλη Καρασαββίδη που επίσης πέρασε από τον ΑΟΟ και τον Θεοδοση Ηλία που κατάγεται από την περιοχή του Έβρου.

Ο δε Σέρβος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς έχοντας μάλιστα ως συμπαίκτη τον επίσης πρώην συμπαίκτη του στον Εθνικό Σταύρο Κασαμπαλή και τον Σερραίο πρώην παίκτη της ομάδας του Έβρου Δημήτρη Ριζόπουλο.

Το ματς του Φοίνικα Σύρου με τον Ολυμπιακό έχει προγραμματιστεί στην Ερμούπολη το βράδυ της Παρασκευής και θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Τα άλλα τρία ματς της 3ης αγωνιστικής θα γίνουν Σαββατοκύριακο.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της επανεκκίνησης:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/01
Ωρα 20:00, Γυμναστήριο Δ. Βικέλας Ερμουπολης (ΕΡΤ3): Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός Πειραιώς

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/01
Ωρα 17:00, Κλειστό Αγίου Θωμά, Μαρούσι (Live Streaming): Παναθηναϊκός – Μίλων
Ωρα 19:00, Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο Ηρακλείου (Live Streaming): ΟΦΗ – ΑΟΠ Κηφισιάς

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01
Ωρα 18:00, ΔΑΚ Βέροιας (Live Streaming): ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ Θεσσαλίκης