Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η Παναχαϊκή, όχι και η Δόξα! Προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο οι Δραμινοί

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση για το 2021 και σε αυτήν αποφάσισε την έγκριση της αλλαγής της έδρας του Παναθηναϊκού ενώ χορήγησε και πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας μαζί με την Δόξα Δράμας ήταν οι μόνες από τις 12 της Super League 2 που δεν είχαν εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι άλλες δέκα συμπεριλαμβανομένης της ΠΑΕ Ξάνθη δεν είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Για την Δόξα Δράμας η ΕΕΑ δεν έκανε νύξη στην τελευταία ανακοίνωση, άρα μένει η απόφασή της που ελήφθη δύο διαφορετικές φορές για να μην χορηγησει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Δόξα Δράμας. Ωστόσο ο δικηγόρος της ομάδας Χάρης Γρηγορίου σχεδόν αμέσως τοποθετήθηκε ότι δεν θα έχει πρόβλημα η μακεδονική ομάδα.

Οπως έκανε γνωστό, ανεξάρτητα από το αν θα επανεξετάσει την υπόθεση η ΕΕΑ, η Δόξα Δράμας έχει προσφύγει και στο Διοικητικό Εφετείο καταθέτοντας αίτηση αναστολής που θα συζητηθεί στις 21 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε, με απόφαση και του ΔΣ της Λίγκας, η Δόξα Δράμας θα ορίζεται και θα μετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα. 

«Η Δόξα είναι μία ομάδα που δεν έχει χρέη, είναι συνεπής, όλα είναι κανονικά. Κοσμούν την κατηγορία τέτοιες ομάδες. Την έχουν αυτοί που την είχαν και πέρσι, οι μικρομέτοχοι», δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας Χάρης Γρηγορίου στο Metropolis.