Πήγε τελικά Κυριακή αλλά παρέμεινε τηλεοπτικό το Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη! Ποδαρικό από την Κρήτη…

Αν και το αρχικό προσχέδιο για το οποίο είχαν ενημερωθεί (και συναινέσει) τόσο η Ξάνθη όσο και ο Απόλλων Λάρισας ήθελε τις δυο ομάδες να αναμετρώνται στο AEL FC Arena το Σάββατο, τελικά το μεταξύ τους παιχνίδι της πρεμιέρας της SL2 πήγε Κυριακή.

Παραμένει πάντως τηλεοπτικό, με ώρα έναρξης στις 14:45 και κάλυψη από την ΕΡΤ3. Μέχρι και ο Απόλλων Λάρισας σε ανακοίνωσή του είχε κάνει λόγο για Σάββατο ως ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προφανώς εκ παραδομής αναφέρεται το Xanthi FC Arena ως έδρα του ματς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΞ.

Το ποδαρικό το νέο πρωτάθλημα θα γίνει το Σάββατο με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται στην Κρήτη (Χανιά-Δόξα Δράμας, ΟΦ Ιεράπετρας-Διαγόρας) και την αναμέτρηση Παναχαϊκή – Τρίκαλα να ορίζεται επίσης για το Σάββατο στις 14:45 και να είναι αυτή που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Το τρίτο κρατικό κανάλι θα μεταδίδει κάθε Σαββατοκύριακο δύο παιχνίδια και μάλλον στις εμβόλιμες αγωνιστικές τις Τετάρτες μόνο ένα. Επίσης, στο εν εξελίξει ΔΣ επιβεβαιώθηκε το συνοπτικό πρόγραμμα με τις εμβόλιμες, κάτι που σημαίνει ότι η Ξάνθη σε 15 μέρες θα δώσει 5 παιχνίδια, ένα ανά τρεις ημέρες πρακτικά – και μάλιστα με αντιπάλους που επίσης στοχεύουν στην άνοδο.