Ετοιμάζεται ο ΑΟΞ να ντύσει στα κόκκινα τον… «δήμιό» του με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννη Μυστακίδη

Στη λίστα της Ξάνθης βρίσκεται ο 26χρονος εξτρέμ Γιάννης Μυστακίδης προκειμένου να δώσει την επιπλέον πινελιά που θέλει ο Τόνι Πόποβιτς στο επιθετικό ρόστερ της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αρχικά μετέδωσε το Football League News και γρηγορα αναπαρήχθησαν από gazzetta και sport-fm μέσα στη νύχτα, στο στόχαστρό της βρίσκεται ο Μυστακίδης.

Μάλιστα, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βράδυ της Δευτέρας επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν μόνο τα τυπικά της ανακοίνωσης.

Ο Έλληνας επιθατικός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ολλανδική Ντε Γκράαφτσαπ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βόλο, Γκόρνικ Ζάμπρζε, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Πιερικό.

Μάλιστα, στο παιχνίδι του ΑΟΞ με τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια τον Φλεβάρη του 2017 για το Κύπελλο, ήταν ο… «δήμιος» της Ξάνθης, καθώς πέτυχε το πρώτο γκολ της δύσκολης νίκης του δικεφάλου με 1-2, που έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στους Θεσσαλονικείς και αποκλεισμού των Θρακιωτών (το δεύτερο τέρμα είχε πετύχει ο Πρίγιοβιτς, είχε ισοφαρίσει ο Λάζιτς).

Ο Μυστακιδης είχε πετύχει γκολ σε βάρος της Ξάνθης και ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα το 2018. Μάλιστα ήταν το μοναδικό που πέτυχε με την φανέλα των Ηπειρωτών. Με εκείνη την κεφαλιά είχε ανοίξει και τότε το σκορ στα Πηγάδια, αλλά τουλάχιστον εκείνη τη φορά ο ΑΟΞ έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα των Μπρίτο και Γλεντριτσεκ έκανε την ανατροπή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του η Ξάνθη και το 2019 αλλά το φλερτ δεν προχώρησε γιατί δεν τον άφησε ελεύθερο ο ΠΑΟΚ αλλά τον έδινε μόνο ως δανεικό. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, η Ξάνθη το ίδιο καλοκαίρι πήρε δανεικό από τον ΠΑΟΚ τον Φασίδη, οπότε η αλήθεια εκείνων των δημοσιευμάτων ελέγχεται.