Ξαφνική αποχώρηση στον Απόλλωνα Λάρισας πέντε μέρες πριν το ματς με την Ξάνθη

Ραγδαίες εξελίξεις στον Απόλλωνα Λάρισας και συγκεκριμένα στο τεχνικό τιμ, έξι μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 και την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Θοδωρής Κυριακούλης έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τη λαρισινή ομάδα, επικαλούμενος καθαρά προσωπικούς λόγους.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΛ εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον πρόεδρο κ. Μαντζανά και τους διοικητικούς της ομάδας, όσο και στους τερματοφύλακες με τους οποίους, όπως είπε, η συνεργασία ήταν αρίστη.

Ευχήθηκε δε στο τεχνικό τιμ της ομάδας και στους παίκτες να πετύχουν τους στόχους τους και να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς το πρωτάθλημα της Super League 2.

Η είδηση μεταδίδεται από την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», λίγες ώρες αφότου ο Απόλλων Λάρισας έκανε μια ανάρτηση με την οποία προσπαθούσε να παρουσιάσει ότι τα πάντα βαίνουν καλώς στην ομάδα της Θεσσαλίας.

«Επιτέλους ξεκινάει το πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2! Και ο εκπρόσωπος της Λάρισας, ο ιστορικός Απόλλωνας παρουσιάζεται όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται για την πρεμιέρα που θα τον βρει αντιμέτωπο με την ομάδα της Ξάνθης, προφανώς το ερχόμενο Σάββατο (16/01)», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Προστίθεται ότι οι παίκτες του λαρισινού συγκροτήματος προετοιμάζονται εντατικά εδώ και έναν μήνα περίπου για την πολυπόθητη έναρξη και σίγουρα νοιώθουν ικανοποιημένοι με το ξεκίνημα του θεσμού του δεύτερου μεγαλύτερου πρωταθλήματος της χώρας.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο στο Κουλούρι και με ρεπό την Κυριακή, ολοκληρώθηκε ένας σκληρός κύκλος εβδομαδιαίων προπονήσεων. Την Δευτέρα (11/01) οι παίκτες του Απόλλωνα μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης της Super League 2 με προπόνηση το πρωί στο γήπεδο Κουλουρίου και όχι Φιλιππούπολης, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

«Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμένους, ενώ η ΠΑΕ τηρώντας ευλαβικά τοπ πρωτόκολλο υγιεινής έχει υποβάλει αλλεπάλληλες φορές τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εξονυχιστικά τεστ κατά του COVID 19.

Ο Απόλλων Λάρισας θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, γι αυτό και η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις είναι σκληρή», καταλήγει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας.