Γεγονός η πρώτη αλλαγή σε πάγκο ομάδας της Θράκης για το 2021! «Σαμ» αντί Μπιλιλή στα Παγούρια

Αν και η δραστηριότητα έχει σταματήσει προ πολλού και δεν προβλεπεται να συνεχιστεί για την φετινή σεζόν στην ΕΠΣ Θράκης που βρίσκεται μόλις στην 3η αγωνιστική, στην Αναγέννηση Παγουρίων προχώρησαν στην αλλαγή στον πάγκο με τον έμπειρο Σάββα Ισαακίδη να αντικαθιστά τον Δημήτρη Μπιλιλή.

 Ο 39χρονος μέχρι πρότινος προπονητής των Παγουρίων με πλούσια βιογραφικό σε ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕ Γιάννενα, Πανθρακικό, Θερμαικό, Αγροτικο Αστερα, Εθνικό Αστερα, Ζάκυνθο, Δόξα Κρανούλας, ΑΕ Νέας Χηλής και Αναγέννηση Παγουρίων ζήτησε από τον πρόεδρο Χρήστο Σταθάκη να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους κάτι που έγινε αποδεκτό.

Ο Σάββας Ισαακίδης ήταν ο εκλεκτός, αφού το όνομα του έπαιζε προ μηνλων και για τον πάγκο μια άλλης Αναγέννησης αυτής των Ποντίων Θρυλορίου μετά την αποχώρηση του Θεόφιλου Παπαδόπουλου. Ο «Σαμ», όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι κάτοχος UEFA C και στο παρελθόν για μια εικοσαετία ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς και τελευταία ως αμυντικός στα γήπεδα της Ροδόπης με παρουσία στους νέους του Πανθρακικού, μια 12ετία στην δυνατή τότε ΑΕ Κομοτηνής και κατόπιν στον ιστορικό Ορφέα Κομοτηνής, την Καλλίστη και το Κόσμιο.

Σαν προπονητής ξεκίνησε στον Αετό Μίσχου, με το Ατσάλι Αρχοντικών να ανεβαίνει τέσσερις κατηγορίες υπό τις οδηγίες, όταν ακόμα είχαμε στην Ροδόπη Α1, Α2, Β και Γ’ κατηγορία. Ακολούθησε ο Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων διαδεχόμενος τον Σάκη Σκουλή, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής με δυο ανόδους αλλά και το Κόσμιο, ενώ έχει διατελέσει για χρόνια και στα αναπτυξιακά στον Σπάρτακο για μια τετραετία και στον ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία.