Ενα ημίχρονο ως βασικός ο Σιώπης αλλά σε καθίζηση η Αλάνια! Νέα ήττα και από την Κασίμπασα

Μια ακόμα ήττα γνώρισε μέχρι πριν δυο εβδομάδες πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος Αλάνιασπορ, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί καθίζηση το τελευταίο διάστημα πέφτοντας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εβρίτης διεθνής Μανώλης Σιώπης ξεκίνησε ως βασικός στον αγώνα με την Κασίμπασα, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημιχρονο και ενώ ήδη είχε δεχθεί μια κίτρινη κάρτα λίγο πριν τη λήξη του. Μάλιστα στο διάστημα αυτό διαμορφώθηκε το 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, που έμελλε να ειναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κασίμπασα προηγήθηκε στο 22′ με τον Χοντζιτς από ασίστ του… Ερντογάν. Ο τελευταίος (άγνωστο αν έχει σχέση με τον γνωστό αλλά μάλλον πρόκειται για συνωνυμία) έκανε το 0-2 στο 33′ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αφού είχε αποβληθεί πέντε λεπτά πιο πριν ο Χανταντί.

Η Αλάνιασπορ είχε μια ολόκληρη σχεδόν ώρα αγωνα να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Και παρόλο που μείωσε πριν το ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα, που πέτυχε το πέμπτο γκολ του στο φετινό τουρκικό πρωτάθλημα, δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα.

Παρά ωστόσο την ασφυκτική πίεση που άσκησε (φτάνοντας στις 28(!) τελικές έναντι 6 των φιλοξενούμενων) η Αλάνια δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από παιχνίδι και γνώρισε μία οδυνηρή ήττα, την πρώτη της εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Η Αλάνιασπορ έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας καθώς παρέμεινε στους 30 βαθμούς, 5 λιγότερους από την κορυφή όπου ισοβαθμούν Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε.