Κορυφή ο Ντιγκινί αν και δεν σκόραρε με τον Απόλλωνα στο Δασάκι

Μπορεί ο Νικολά Ντιγκινί να μην σκόραρε όμως ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας και ξανά πέρασε στην πρώτη θέση στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής.

Ο Νικολά Ντιγκινί βρίσκονταν στον πάγκο και πέρασε στο 57ο λεπτό όταν και αντικατέστησε τον Νταμπό. Ήταν δραστήριος δίχως να καταφέρει να σκοράρει, αλλά προσπάθησε αρκετά και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας του.

Ο Απόλλωνας ήταν πιο αποτελεσματικός και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Πίττα στο 41ο λεπτό και να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0 υπέρ του. Το 2-0 έγινε από τον Σαλάϊ στο 56′, γκολ που έδινε… άνεση στον Απόλλωνα και στον Πετράκη. Ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Κοστόφσκι στο 69′. Τα επόμενα δύο γκολ για τον Απόλλωνα ήρθαν μέσα σε ένα τρίλεπτο. Αρχικά στο 75′ με το εύστοχο πέναλτι του Μιχάι και στο 78ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πίττα όπου διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Με τη νίκη του αυτή ο Απόλλωνας ξαναπέρασε στη πρώτη θέση με 39 βαθμούς στο +1 από τη ΑΕ Λεμεσού ενώ ο Εθνικός Άχνας παραμένει στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς απέχοντας 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.