Γ’ Εθνική: Σήμερα θα ξεκινούσε ο β’ γύρος με σπουδαίους αγώνες! Εκκρεμούν ωστόσο … 11 αγωνιστικές και 26 για το φινάλε

Συμπληρώθηκαν σχεδόν 2,5 μήνες, για την ακρίβεια 76 ημέρες όταν αγωνίστηκαν στις 25 Οκτωβρίου για τελευταία φορά οι 7 ομάδες της Θράκης για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο Γ’ Εθνικής.

Σήμερα εάν είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα θα είχαμε πρεμιέρα του β’ γύρου με την 16η αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια όπου θα ξεχώριζε η αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ορφέα Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, της 4ης Αλεξανδρούπολης στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκό, του Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο και τα θρακιώτικα ντέρμπι της Ελπίδας Σαπών με την Αναγέννηση Θαλασσιάς και της ΑΕ Διδυμοτείχου με το Ν. Σιδηροχώρι.

Ωστόσο ίσως τα ματς αυτά δεν γίνουν ποτέ αφού είναι άγνωστο εαν θα επιστρέψουν ποτέ οι ομάδες φέτος στα γήπεδα ή εαν θα γίνει μόνο ένας γύρος, αφού στο διάστημα αυτό έχουν αναβληθεί 11 αγωνιστικές και για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θέλουμε ακόμα … 26 αγωνιστικές.

Θυμίζουμε επιστροφή στην δράση θα έχουμε άγνωστο πότε και εαν, από την 5η αγωνιστική και τους αγώνες Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Οφρυνίου,
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Νέστος Χρυσούπολης, ΑΕ Αμπελοκήπων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ηρακλής – Αλεξανδρούπολη FC, Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου, Εθνικός Σοχού – Πανδραμαϊκός, Ελπίδα Σαπών – ΑΕ Διδυμοτείχου και Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου – ΑΕ Ευόσμου.