Γ’ Εθνική: Αίσθηση από την απουσία των υπογραφών Κουτρουλού και Κουτσογιάννη από την «επιστολή επανεκκίνησης»

Συνολικά 79 προπονητές ομάδων και των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής υπέγραψαν την επιστολή προς την ΕΠΟ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναμέσα τους, όπως έγραψε το Σάββατο το ThrakiSportS, είναι και οι προπονητές των τεσσάρων εκ των επτά ομάδων της Θράκης που αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Απουσιάζουν ωστόσο από την συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων που υπέγραψαν την επιστολή οι προπονητές του Ορφέα Ξάνθης, της Αναγέννησης Θαλασσιάς (ΕΠΣ Ξάνθης) και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου (ΕΠΣ Θράκης).

Αίσθηση ωστοσο προκαλεί η απουσία των ονομάτων των Απόστολου Κουτρουλού της Αναγέννησης Θαλασσιάς και Σπύρου Κουτσογιάννη της Δόξας Νέου Σιδηροωρίου. Ποιοι οι λόγοι που δεν υπέγραψαν; Δεν τους προσέγγισαν; Ή διαφωνούν και δεν υπέγραψαν;

Το ThrakisportS επικοινώνησε με τους δύο προπονητές που εδώσαν την απάντηση για τον λόγο που δεν βρίσκονται στη λίστα αυτή αλλά και την απόψη αναφορικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης της κατηγορίας, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας ότι αφενός δεν τους προσέγγισε κανείς, αφετέρου και να τους προσέγγιζε, δεν θα υπέγραφαν αφού διαφωνούν με την επανέναρξη στην παρούσα χρονική συγκυρία.

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Κουτρουλός, ο ίδιος δεν ρωτήθηκε σχετικά με την επιστολή, τονίζοντας παράλληλα πως εμμένει στη στάση που είχε διατυπώσει σε προηγούμενη ανάρτησή του, όταν και τοποθετήθηκε υπέρ της διακοπής και κατά της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης στη Γ’ Εθνική υπό τις παρούσες συνθ΄γκες.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Κουτσογιάννης τόνισε πως ούτε εκείνος ενημερώθηκε σχετικά με την επιστολή αυτή. Παράλληλα ανέφερε και αυτός προς το ThrakiSportS πως με τις υπάρχουσες συνθήκες με την πανδημία είναι κατά της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Από τις ομάδες της Θράκης, απουσιάζει και η υπογραφή του προπονητή του Ορφέα Ξάνθης, αλλά η απουσία αυτή ενδεχομένως να εξηγείται από το γεγονός ότι χρέη τεχνικού στην ομάδα έχει ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης της Μπάμπης Χατζημεστής, που προφανώς δεν θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που υπογράφουν τέτοια επιστολή διπλωματούχων προπονητών κα μόνο, άρα υπαλλήλων των ομάδων…