Euro 2022: Με Αραμπατζή ταξιδεύει η αποστολή της Εθνικής για το Βελιγράδι

Εντός της 18αδας που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τον αγώνα κόντρα στην Σερβία (13/1, 18:00) βρίσκεται ο Εβρίτης εξτρέμ της ΑΕΚ Βαγγέλης Αραμπατζής.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΟΧΕ:

«Η αποστολή της Εθνικής για Σερβία

Αύριο η τελευταία προπόνηση και η τελική 16αδα

Την Δευτέρα τα ξημερώματα αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Βελιγράδι η Εθνική Ανδρών, προκειμένου την Τετάρτη στις 18:00 να αντιμετωπίσει την Σερβία στην πόλη Ζρένιανιν για τα προκριματικά του ΕURO 2022.
Στην αποστολή μετέχουν –ως αρχηγός και υπεύθυνος covid- το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Kώστας Βιολιτζής, οι προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Στέλιος Αλεπουδέας, ο ιατρός Θανάσης Κουτής, οι φυσικοθεραπευτές Απόστολος Σκούρας, Παύλος Καλαβάζης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Από τους 18 παρακάτω αθλητές, θα αποφασιστεί αύριο μετά την τελευταία προπόνηση η τελική 16αδα που θα ταξιδέψει για Βελιγράδι:
Μυλωνάς, Δομπρής, Καλόμοιρος, Τζηράς, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος(ΑΕΚ), Τσίλης, Κανδύλας, Πασσιάς, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός), Λιάπης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος (Διομήδης Άργους), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο), Κοτανίδης (Ανόρθωση- Κύπρος), Μάλλιος (Μπέσα- Κόσσοβο), Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία).
»