Α’ Εθνική: Οι ευχές της Σέβης Μετοικίδου για «επανέναρξη με τον πιο ασφαλή τρόπο»

Η Σέβη Μετοικίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΙΕΚ Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από πολύ μικρή ηλικία στην Ακαδημία του Αετού Τοξοτών και είναι ενεργό μέλος της Βασίλισσας Θράκης από το 2011, έτος που συστάθηκε η ομάδα της Ξάνθης.

Παράλληλα έχει αναλάβει την προπονητική εποπτεία των τμημάτων υποδομής της Βασίλισσας Θράκης,ενώ η ποδοσφαιρική της αξία δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, καθώς η 21χρονη μεσοαμυντικός συμμετείχε στις Εθνικές Ομάδες Κορασίδων και Νεάνιδων από το 2014 μέχρι και το 2019 σε φιλικούς και επίσημους αγώνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και εξωτερικό.

Η Σέβη παρέθεσε στην ομάδα «Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο» τις ευχές της για τη νέα χρονιά, ενώ ιδιαίτερη σημασία αποκτά η δήλωση της σχετικά με την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους:

«Θα ήθελα να ευχηθώ Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα σε όλο τον κόσμο. Μία χρονιά ευτυχισμένη γεμάτη,αγάπη και ευτυχία. Διανύσαμε μία δύσκολη χρονιά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, αλλά ευελπιστούμε να έχει ένα αίσιο και γρήγορο τέλος, που θα σημάνει μία νέα αρχή με νέες συνθήκες. Όσο και να νοσταλγώ την επιστροφή μας στα γήπεδα, δεν θα ευχηθώ να επιστρέψουμε το γρηγορότερο δυνατόν, αλλά με τον πιο ασφαλή τρόπο”!!!».