Super League: Προς Σάββατο και τηλεοπτική η πρεμιέρα της Ξάνθης με Απόλλωνα Λάρισας

Σπάζοντας κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ καθυστέρησης, το πρωτάθλημα της Super League 2 ετοιμάζεται να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

Η κυβέρνηση και οι υγειονομικές αρχές άναψαν το «πράσινο» φως και μετά από 10 μήνες, οι ομάδες της Super League 2 θα μπουν στο γήπεδο με επίσημες υποχρεώσεις.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος είχε διενεργηθεί τέλη… Σεπτεμβρίου, καθώς η ελπίδα τότε ήταν να ξεκινήσει η δράση μέσα στον Οκτώβριο, όμως μια σειρά από θέματα, όπως κάποιες δικαστικές υποθέσεις και η μη συμφωνία με την ΕΡΤ για ικανοποιητικό τηλεοπτικό συμβόλαιο, προκάλεσαν καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να έρθει ο Νοέμβριος και το νέο lockdown.

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες αγώνες αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ΕΡΤ κρίνουν ως πιο εμπορικό ματς αυτό της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Λάρισας στην θεσσαλική πόλη, με αποτέλεσμα αυτήν την στιγμή να είναι πολλές οι πιθανότητες το συγκεκριμένο ματς να κάνει ποδαρικό στο πρωτάθλημα.

Αν συμβεί αυτό, το Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Ξάνθη θα διεξαχθεί στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά (πιθανότατα από την ΕΡΤ3). Από την ΕΡΤ φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα από τα ματς της πρεμιέρας για το Χανιά – Δόξα Δράμας που όμως είναι αμφίβολο λόγω της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού από την μακεδονική ομάδα, καθώς και εναλλακτικά για το Εργοτέλης – Ιωνικός.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ακόλουθους αγώνες:

1η αγωνιστική  
Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός
ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας
Χανιά – Δόξα Δράμας
Παναχαϊκή – Τρίκαλα
Εργοτέλης – Ιωνικός
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη