Super League: Ικανοποίηση Τοροσίδη καθώς πέρασε και από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός με τον ξανθιώτη τεχνικο διευθυντή της ομάδας Βασίλη Τοροσίδη να ειναι απόλυτα ικανοποιημένος μετά και την (έστω και δύσκολα) εποκράτηση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-2, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν απουσίες, καθώς για τους γηπεδούχους του Τραϊανού Δέλλα έλειπε ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Τέλης Καρασαλίδης λόγω τραυματισμού και ο Γιώργος Λιάβας που συμπλήρωνε κάρτες, ενώ ο Μάρτινς επέλεξε με την σειρά του να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίχτες ενόψει Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4′ μετά από γύρισμα του Ντράγκερ και έυκολο πλασέ του Κώστα Φορτούνη από το όριο της μικρής περιοχής για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι που όσο περνούσε η ώρα έβρισκαν καλύτερο ρυθμό, έφτασαν στην ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ταχάρ να εκμεταλλέυεται την ωραία σέντρα του Αριγίμπι και με ωραίο τελείωμα στην κίνηση στο να στέλνει την μπάλα στην γωνία του Τζολάκη για το 1-1 στο 48′.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 65′, όταν μετά από φανταστική πάσα του Βαλμπουενά, που αν και είχε χάσει την ισορροπία του λίγο πριν πέσει στο χορτάρι τσίμπησε για τον Ελ Αραμπί, με τον τελευταίο να πλασάει εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό και αγχωτικό – σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια – 1-2 για τους πρωταθλητές.