Υπόνοιες Ραπτόπουλου για Γούτα: «Του την έπεσαν οι Ατρομηταίοι, με το δελτίο στο χέρι, έπαιζε σαν 12ος του ΠΑΟΚ»

Με την ανάλυση του αγώνα Ατρόμητος -ΠΑΟΚ που είχε αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς από το 1-2 στο 82′ υπέρ του δικεφάλου έληξε με νίκη 3-2 της ομάδας του Κάναντι, ασχολήθηκε ο Κωστής Ραπτόπουλος. 

Ο Ραπτόπουλος αφού έκανε μια… επική εισαγωγή (δεν μεταφέρονται τα όσα είπε), στη συνέχεια εξήγησε πως ήρθε αυτή η σπάνια ανατροπή, λέγοντως πως «πρόκειται περί κατορθώματος». Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις συνέπειες που θα έχει για τον δικέφαλο το αποτέλεσμα αυτό.

Σύμφωνα με τον «Ραπ» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν νοιάζονται τόσο επειδή έμειναν μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά κυρίως τους πειράζει που ο «αιώνιος» αντίπαλος Άρης βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία.

Αυτό που όμω προκαλεί αίσθηση είναι ότι σε δυο διαφορετικά σημεία της πεντάλεπτης ανάλυσής του αφήνει υπόνοιες για τον Θασίτη πρωην σέντερ μπακ της Ξάνθης Δημήτρη Γούτα. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι… έπαιζε με το δελτίο στο χέρι, λες και ήταν ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι μετά το ματς του την έπεσαν οι Ατρομηταίοι. Λέει ότι δεν ξέρει περισσότερα, αλλά θα μάθει. Το βίντεό του έχει ήδη αρκετές δεκάδες χιλιάδες προβολές. Δείτε το…