Το ηχηρό «όχι» του Δημήτρη Γκαρά για τη δημιουργία δομών για μετανάστες στον Έβρο

Τεράστιο θέμα έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες μετά τις εξαγγελίες και λεγόμενα από πλευρά Πολιτείας για δημιουργία δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Βόρειο Έβρο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ανάμεσα σε Φυλάκιο και Καστανιές.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει φέρει συγκρούσεις σε πολιτικά πρόσωπα της περιοχής και της κυβέρνησης αλλά και τις λογικές αντιδράσεις των πολιτών της περιοχής, καθώς μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες στην συγκεκριμένη περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία είχαν γίνει σοβαρά επεισόδια.

Θέση πήρε και ο Δημήτρης Γκαράς, αγαπημένο παιδί στην Ορεστιάδα και γέννημα θρέμμα της περιοχής, ο οποίος στο προσωπικό του προφίλ ανέβασε το μήνυμα “Λέμε ΟΧΙ στις νέες δομές στον Έβρο” θέλοντας ετσι να εκφράσει και αυτός την δυσαρέσκεια για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και την στήριξη του στους ανθρώπους της γενέτειρας του.

Το ίδιο σήμα βάζουν ολοένα και πιο πολλοί κάτοικοι της περιοχής, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης αλλά και άλλα πολιτικά και μη πρόσωπα της περιοχής.