Super League: Γκολ ο Στάικος, βασικός ο Στάρτζεον και αλλαγή ο Βασιλακάκης στη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ με 2-0 μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στη Λαμία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που είχε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια και έψαχνε τον τρόπο με τον οποίο θα έφτανε στην εστία του Επασί. Η λύση ήρθε στο 34ο λεπτό από την άσπρη βούλα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Πασχάλη Στάικο να διαμορφώνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι Κρητικοί έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ στην αρχή με την κεφαλιά του Βούρου στο 39′ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια στο 44′ Μπαλογιάννης και Στάρτζεον αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις.

Το 2-0 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85′ ο Βαφέας που είχε περάσει στο 75′ αντικαθιστώντας το σκόρερ Στάικο με καταπληκτικό αριστερό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νικώντας τον Επασί.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Θοδωρής Βασιλακάκης πέρασε για την Λαμία στο 86′ αντικαθιστώντας τον Αραμπούλι.

Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης όπως αντίστοιχα και ο πρώην αμυντικός του Πανθρακικού Άγγελος Ζιούλης.