Σοκ σε όλη την φίλαθλη Θράκη – Κατέληξε από κορονοϊό στα 42 του ο Γιώργος Σπυριδόπουλος

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία όλης της φίλαθλης (και όχι μονο) Θράκης η διάδωση της είδησης του θανάτου από κορονοϊό του Γιώργου Σπυριδόπουλου σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο Σπυριδόπουλος νοσηλευόταν τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που είναι νοσοκομείο αναφοράς Covid για την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Ηταν πρόεδρος του Αστέρα Μαγικού, έχοντας αναλάβει τα ηνία από την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου και την επιστροφή του στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παλαιότερα διετέλεσε πρόεδρος και στον Απόλλωνα Διομηδείας, τον οποίο οδήγησε στα μεγάλα σαλόνια, ενώ ήταν και μέλος του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ του Άθλου Ξάνθης αλλά και της Αυτοκινητιστικής Λεσχης Ξάνθης.

Γεννήθηκε στην Κομοτηνή έχοντας μητέρα με καταγωγή από Ξυλαγανή Ροδόπης και πατέρα από τα Κομνηνά Ξάνθης. Εκπαιδεύτηκε στην στρατηγική διαχείριση επιχειρήσεων για την εύρυθμη λειτουργία με τους εργαζομένους τους. 

Επαγγελματικά, εργάστηκε σε πολλά εργοστάσια της περιοχής, ιδιωτικά και συνεταιριστικά. Είχε ασχοληθεί και με τα κοινά του Δήμου Αβδήρων ενώ ήταν διοικητικός υπάλληλος στο ΕΚΑΒ Θράκης.