Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Στα ημιτελικά ο Νίκος Σαμαράς αποκλείοντας τον Βασίλη Τοροσίδη

Ο Νίκος Σαμαράς συμπλήρωσε την τετράδα του διαγωνισμού για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιωτη αθλητή του αιώνα, αφού ο αείμνηστος βολεϊμπολίστας αναδείχθηκε νικητής στην «μονομαχία» με αντίπαλο τον Βασίλη Τοροσίδη.

Στην ψηφοφορία του τέταρτου προημιτελικού έλαβαν μέρος 1.045 άτομα. Από αυτά, οι 638 που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 60,48% ψήφισαν τον Σαμαρά ως κορυφαίο μεταξύ των δύο και του χάρισαν την πρόκριση. Οι υπόλοιποι 413, ήτοι το 39,52% εκτίμησε ότι ήταν ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής εκείνος που έπρεπε να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Νίκος Σαμαράς γίνεται ο τέταρτος που προκρίνεται στα ημιτελικά του διαγωνισμού και θα αντιμετωπίσει έναν άλλον σπουδαίο βολεϊμπολίστα, τον Σάκη Μουστακίδη. Δεδομένα το άθλημα του βόλεϊ θα έχει εκπροσώπηση στον μεγάλο τελικό.

Στον πρώτο ημιτελικο, ως γνωστόν, για την ανάδειξη του πρώτου φιναλίστ στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ανάδειξη του κορυφαίου Θρακιώτη αθλητή του αιώνα θα αναμετρηθούν ο Κώστας Γκατσιούδης και η Πηγή Δεβετζή.

Αναλυτικά πιο κάτω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στον τέταρτο προημητελικό αλλά και στους προηγούμενους τρεις…

[Total_Soft_Poll id=”17″]

[Total_Soft_Poll id=”14″]

[Total_Soft_Poll id=”15″]

[Total_Soft_Poll id=”16″]