«Φοβισμένος ή ανεκπαίδευτος ο Κουμπαράκης» για τον Κλάτενμπεργκ, σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη

Προβληματισμένος από την επίδοση του πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Στέφανου Κουμπαράκη, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος διαιτητής στο VAR στην νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης, είναι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως υποστηριξε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του Metropolis και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, σύμφωνα με το metrosport, είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που χειρίστηκε ορισμένες φάσεις με αποκορύφωμα αυτής με το πρώτο γκολ των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, από την στιγμή που δεν ενημέρωσε τον διαιτητή Γκορτσίλα, για το διπλό επιθετικό φάουλ την στιγμή του γκολ, τότε οι σκέψεις είναι δύο: Θεωρεί πως είτε είναι φοβισμένος είτε ανεκπαίδευτος. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, η τιμωρία του είναι πιθανή.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να ζητήσει εξαίρεση και από τους δυο διαιτητές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν αντίστοιχη αντίδραση όπως με τον Τζοβάρα ο οποίος παραμένει στον «πάγο».  Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι ο ίδιος ο Κλάτενμπεργκ είχε δηλώσει προ μερικών μηνών ότι πιστευει τον Κουμπαράκη και μάλιστα ήτν υποψηφιος κατά δήλωση του να γίνει διεθνής.