Super League: Στη σέντρα βγάζει ο Κάκος τον Κουμπαράκη για το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Ο Τάσος Κάκος φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του sdna.gr και μεταξύ των άλλων έριξε τις ευθύνες στον πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Στέφανο Κουμπαράκη που διεύθυνε το VΑR στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Ολυμπιακό, καθώς κατά την γνώμη του το πρώτο γκολ μέτρησε λανθασμένα.

Συγκεκριμένα για το γκολ του Σεμέδο που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης ανέφερε: «Στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, οι εικόνες τα λένε όλα, μια εικόνα χίλιες λέξεις, δύο επιθετικά φάουλ και ο Ελ Αραμπί, και ο ποδοσφαιριστής που κάνει το γκολ έχει χρησιμοποιήσει τα χέρια, είναι εύκολη περίπτωση, πιο εύκολη για τον VAR, δεν δικαιολογείται ο  VAR που έχει ευχέρεια και χρόνο να δει τις φάσεις, από όποια γωνία με replay. Έχει να κάνει με αυτούς που το χρησιμοποιούν. Eκεί είναι το πρόβλημα».

Σύμφωνα με τον πρώην διεθνή δαιτητή, δεν έπρεπε να μετρήσει και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς ο Ελ Αραμπί κατάφερε να ξεγελάσει τον διαιτητή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, με τον Φορτούνη στην συνέχεια της φάσης να πετυχαίνει το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καμία ευθύνη ο Κουμπαράκης, καθώς το φάουλ εκτός περιοχής δεν ελέγχεται από το VAR, με την ευθύνη να είναι στον πρώτο διαιτητή.