Βγάζει στο σφυρί την ημέρα των Ελευθερίων Θράκης ακίνητο του Κούγια ο Μελισσανίδης πιθανόν για δηλώσεις του στην Ξάνθη

H σκληρή δικαστική διαμάχη δύο πασίγνωστων ποδοσφαιρικών παραγόντων, οδηγήθηκε στα άκρα!

Το μπλογκ “Δικογραφίες” αποκαλύπτει ότι δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών ακίνητο του Αλέξη Κούγια, στην Περιφέρεια Αττικής, που βγαίνει στο… σφυρί στις 14 Μαϊου 2021 (ανήμερα της ημέρας που γιορτάζεται η ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό δηλαδή), με τιμή εκκίνησης 500.000 ευρώ, για να ικανοποιηθεί απαίτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν είναι γνωστή ποια είναι η απαίτηση του Μελισσανίδη από τον Κούγια, ωστόσο δεν αποκλείεται να αφορά την υπ’ αριθμόν 1853/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την αγωγή που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά του Αλέξη Κούγια σχετικά με τις δηλώσεις του δεύτερου στις 11 Οκτωβρίου 2018 για τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΛ με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είχε στραφεί με ανακοίνωσή του κυρίως κατά του τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργου Λάμπρου, ενώ μεταξύ άλλων είχε πει: «Ψάξτε σε πόσα ματς της ΑΕΚ ήταν τέταρτος ο Λάμπρου, η γνώση που έχω είναι ότι ο Μελισσανίδης τον έβαλε στους πίνακες». Το Δικαστήριο, όπως αναφέρεται στην απόφαση της 25ης Μαΐου 2020, έκρινε ότι «ο ενάγων (Δημήτρης Μελισσανίδης) υπέστη ηθική βλάβη για την αποκατάσταση της οποίας δικαιούται εύλογη χρηματική ικανοποίηση, ενώ οι ισχυρισμοί του Κούγια κρίνονται ως υβριστικοί».

Ετσι το δικαστήριο δέχθηκε την αγωγή του Δημήτρη Μελισσανίδη και υποχρέωσε τον Κούγια σε καταβολή 10.000 ευρώ με το νόμιμο τόκο από 17/11/2018 μέχρι και την εξόφληση, αλλά και στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων ορίζοντας το ποσό στα 500 ευρώ.

Είναι άγνωστο αν ο πλειστηριασμός αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς στο αφυρί βγαίνει ακίνητο αξίας 500.000 ευρώ, οπως προκύπτει από τον ιστότοπο των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, που είναι προσβάσιμος σε όλους. Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι η ημερομηνία του πλειστηριασμού ορίστηκε αυτή που αποτελεί ημέρα… γιορτής για την Θράκη…