Οι Θρακιώτες αθλητές του αιώνα: Στην τετράδα η Πηγή Δεβετζή μετά από ντέρμπι 51%-49% με Μιχαλεντζάκη

Η Πηγή Δεβετζή είναι αυτή που προκρίνεται από το δεύτερο ζευγάρι στην τελική τετράδα του διαγωνισμού του ThrakiSportS για τον Θρακιώτη κορυφαίο αθλητή στον ένα αιώνα ιστορίας της ελληνικής Θράκης.

Η Εβρίτισσα ολυμπιονίκης του τριπλούν ήταν η νικήτρια στη μονομαχία του δεύτερου προημιτελικού με αντίπαλο τον συμπατριώτη της Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 1.265 άτομα.

Από αυτά, οι 654 που αντιστοιχεί σε ένα ποσοστό 51,7% ψήφισαν την Δεβετζή ως κορυφαία μεταξύ των δύο. Οι υπόλοιποι 611, ήτοι το 48,3% εκτίμησε ότι ήταν ο Μιχαλεντζάκης ήταν εκείνος που έπρεπε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Οπως γίνεται αντιληπτό, επρόκειτο για μια πολύ σκληρή μάχη που κρίθηκε ψήφο – ψήφο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Δεβετζή γίνεται η δεύτερη που προκρίνεται στην τελική τετράδα του διαγωνισμού για τον κορυφαίο θρακιώτη αθλητή όλων των εποχών. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Κώστα Γκατσιούδη που απέκλεισε στον πρώτο προημιτελικό τον Αντώνη Αντωνιάδη.

Οποιος νικήσει στο μεταξύ τους ζευγάρι θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αντίπαλός του εκεί θα είναι ο νικητής στο ζευγάρι του άλλου ημιτελικού που θα σχηματιστεί από τους νικητές των προημιτελικών ζευγαριών Σάκης Μουστακίδης vs Αγγελος Παυλακάκης και Νίκος Σαμαράς vs Βασίλης Τοροσίδης που βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη.

Αναλυτικά πιο κάτω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και οι ψηφοφορίες που είναι ακόμα σε εξέλιξη για την προημιτελική φάση.

[Total_Soft_Poll id=”15″]

[Total_Soft_Poll id=”16″]

[Total_Soft_Poll id=”17″]

[Total_Soft_Poll id=”14″]