Γκολ και πάλι ο Μπαργκάν σε ματς που κρίθηκε στο 96′

Στο 96′ της αναμέτρησης Ένωσης Παραλιμνίου και Καρμιώτισσα κρίθηκε ο αγώνας όπου η φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Κενάν Μπαργκάν να σκοράρει και πάλι στην αρχή της αναμέτρησης.

Πολύ πιο απειλητικά μπήκε στο γήπεδο η Καρμιώτισσα όπου έχασε δύο ευκαιρίες με τους Μ. Σάσι και Μπαργκάν στο 3’ και στο 11’ αντίστοιχα με τον Ξανθιώτη επιθετικό στο 28’ μετά από γύρισμα του Μ. Σάσι να κάνει το 0-1. Εκεί που όλα έδειχναν πως η Καρμιώτισσα που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Κυριακίδη θα πήγαινε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ, ήρθε ο Θεοδώρου στο 45+1’, να ισοφαρίσει με κεφαλιά.

Στο 50’ ο Μπαργκάν δεν βρήκε στόχο, όπως ούτε και η κεφαλιά του Ουντόζι έξι λεπτά αργότερα. Η Ένωση με τον Μαρκόφσκι έκανε το 2-1 στο 84’ όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει, αφού ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Μαλεκκίδη που έφερε το παιχνίδι στα ίσα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Μπαργκαν αγωνίστηκε 83′ λεπτά, με την ομάδα του να φτάνει τους 15 βαθμούς, ενώ στους 12 και στην τελευταία θέση βρίσκεται το Παραλίμνι.