Γ’ Εθνική: Προβληματισμός από τον Ηρακλή για το μέλλον του πρωταθλήματος

Ανάρτηση προβληματισμού από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή για το μέλλον της Γ΄ Εθνικής Kατηγορίας.

Η ενημέρωση του Γηραιού, που μετέχει στον ίδιο όμιλο με τις επτά ομάδες της Θράκης, αναφέρει τα εξής:

«Όλο και πιο θολό το τοπίο για την επανέναρξη της Γ’ εθνικής μετά τις τελευταίες ενημερώσεις που έχουμε ως Ηρακλής απο τους λοιμωξιολόγους και την ΕΠΟ.
Σίγουρα δεν έδωσε κανείς τελική απάντηση για το αν ξεκινήσει ή παρθεί απόφαση για την τελική λήξη λόγω του θανατηφόρου ιού.
Όλοι περιμένουμε στις επόμενες μέρες κάποια απάντηση απο τους ειδικούς απο τις προτάσεις που κατέθεσαν οι ομάδες προς της ενώσεις του ποδοσφαίρου αλλά και προς την ΕΠΟ.
Όπως είναι κατανοητό το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό βάρος για τα απαραίτητα τεστ στα οποία θα υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και ίσως αυτό να αποτέλεσε και ένα μεγάλο “αγκάθι” για τις διοικήσεις των ομάδων οι οποίες “ματώνουν” οικονομικά και με ένα ακόμη τέτοιο έξοδο δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν.
Η λύση που προωθείται και βρίσκεται ήδη υπό συζήτηση στο υπουργείο είναι μια κρατική επιχορήγηση στις ομάδες που θα αφορά αποκλειστικά τα έξοδα για τα τεστ.
Απο την άλλη όμως πολλοί ανάφεραν οτι χωρίς να εμβολιαστούν οι ποδοσφαιριστές καλύτερα να μην ξεκινήσει γιατί ο ιός υπάρχει και μπορεί να ξεσπάσει οποιανδήποτε στιγμή.
Όπως είναι κατανοητό όλα τα παραπάνω θα χρειαστούν χρόνο και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις 10 Ιανουαρίου καθώς τόσος είναι ο χρόνος που απαιτείται για να συνταχθούν και να συζητηθούν όλα τα παραπάνω σε θεσμικό πλαίσιο.
Οι επιφυλάξεις που υπάρχουν είναι όπως πάντα η πορεία των κρουσμάτων αλλά και η πληρότητα των ΜΕΘ καθώς εκεί εστιάζουν οι επιδημιολόγοι».