ΕΠΣ Ξάνθης: Απαριθμεί τους ανθρώπους χωρίς τους οποίους δεν θα… υπήρχε ο Ηρακλής Ζυγού

Με τον ερχομό του 2021 ο Ηρακλής Ζυγού εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε μια σειρά από ανθρώπους χωρίς τους οποίους δύσκολα θα μπορούσε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή Ζυγού, που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) έχει ως εξής:

Υπάρχει μια σπουδαία “σειρά” δικών μας ανθρώπων, οι οποίοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο, κάτοικοι του χωριού, φίλοι της ομάδας, γονείς της ακαδημίας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μες στο 2020.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον Ζουρνατζίδη Χρύσανθο και τον Μήτσιο Βασίλη, πλέον μέλος του Δ.Σ. για την οικονομική τούς στήριξη.
Τον επί εξαετίας και μέχρι πρότινος προπονητή και μέλος της οικογένειας μας Γιάννη Δημητριάδη (που του ευχόμαστε ολόψυχα, χρόνια πολλά με υγεία για τα σημερινά του γενέθλια), τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον νυν προπονητή Κώστα Τερζανίδη, οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους και ελπίζουμε να απόλαυσαν το “ταξίδι”.
Να αναφέρουμε φυσικά και την πολύτιμη βοήθεια του επί σειρά ετών γενικού αρχηγού, Μάκη Σαμαρά, που πέρα από την συμμετοχή στο Δ.Σ, ο ρόλος στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν πολύ ουσιαστικός και κομβικός!
Τον Χαλκίδη Γιάννη έναν άνθρωπο με πολυετή προσφορά, τον Πασχάλη Κωνσταντινίδη και τον Χασιώτη Νικόλαο.
Τέλος αφήνουμε τους ανθρώπους που σηκώσανε το μεγαλύτερο βάρος, τον μεγαλομέτοχο Θεοδωρίδη Παναγιώτη και τον μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχο Χαραλαμπίδη Θεόδωρο.
Τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ.
Όλα αυτά τέλος, δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η ψυχή της ομάδας και πολυαγαπημένος μας, ο ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΕΖΗΣ!

Μια ημέρα πριν είχε εκδοθεί και η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στους παρακάτω φορείς, για την πολύτιμη αρωγή τους στον σύλλογό μας, διαχρονικά αλλά και ειδικότερα στην ιστορική μας συμμετοχή στη Γ’ Εθνική στη σεζόν 2019-20:
1)Τον Δήμο Αβδήρων, του οποίου η βοήθεια ήταν καταλυτική.
Ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Τσιτιρίδη Γεώργιο και τους αντιδημάρχους, την κυρία Ζουρνατζίδου Κωνσταντίνα και τον κύριο Μαυρίδη Νικόλαο.
2) Την ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Πανίδη Γεώργιο καθώς και τον γραμματέα αυτής, κύριο Μπάμπη Κυρλίδη.
3) Το ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ και τον κύριο Μπάμπη Χατζημεστή καθώς και το κατάστημα Freshco, για την εξυπηρέτηση που μας πρόσφεραν.