Βασική ομιλήτρια στην διαδικτυακή συζήτηση της Νέας Ιωνίας για το μέλλον του αθλητισμού η Μάγδα Κεπεσίδου

Σε διαδικτυακή συζήτηση με σχετικό θέμα για το μέλλον του αθλητισμού που διοργανώνει η Νέα Ιωνία θα παρεβρεθεί η διεθνής τερματοφύλακας από την Αλεξανδρούπολη Μάγδα Κεπεσίδου.

Η συζήτηση αυτή θα λάβει χώρα αύριο (5/1, 21:00), ενώ πέραν της Κεπεσίδου θα παρεβρεθούν η (επίσης) αθλήτρια του χάντμπολ Λαμπρίνα Τσάκαλου αλλά και ο γνωστός αθλητής κολύμβησης, που εκπροσωπεί τη Νέα Ιωνία, Ανδρέας Βαζαίος.

Παρακάτω, η ενημέρωση της Νέας Ιωνίας:

«Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους στο διαδικτυακό event που διοργάνωνει ο σύλλογος μας αύριο, Τρίτη 5/1/2021, στις 21.00 στο οποίο τρεις πρωταθλητές θα συζητήσουν για το μέλλον του αθλητισμού.

Οι αγαπημένοι μας πρωταθλητές Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Λαμπρίνα Τσάκαλου (χειροσφαίριση) και Μάγδα Κεπεσίδου (χειροσφαίριση) θα συζητήσουν σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα μας απασχολούν για τον αθλητισμό, τις φιλοδοξίες μας, το πλάνο μας και το μέλλον των αθλημάτων. Το event θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζάλα.

Συντονιστείτε όλοι στο κανάλι του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) στο YouTube αύριο στις 21.00: https://www.youtube.com/channel/UCYRW9T9p45Aiy7-kphtoyrA

Εάν επιθυμείτε, στείλτε μας τις απορίες που θέλετε να απαντήσουν οι πρωταθλητές μας, στο e-mail ofn.ionias@gmail.com.»