Super League: «Πνίγηκαν» στην έδρα της ουραγού Λαμίας οι παίκτες του Άκη Μάντζιου

Η ουραγός και «κορονοχτυπημένη» Λαμία έκανε την μεγάλη έκπληξη και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη με 2-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός του Άρη Άκης Μάντζιος και πρώην του Πανθρακικού αλλά και της Λαμίας τα βρήκε σκούρα με την πρώην ομάδα του σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθούσε την προσπάθεια της ομάδας του καθώς είχε επιβαρυνθεί πολύ από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις της περιοχής.

Από την άλλη ο τεχνικός της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου πέρασε στα τελευταία λεπτά τον πρώην μέσο της Ξάνθης Θοδωρή Βασιλακάκη στην θέση του Ντέλετιτς.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπούλι, μετά από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ματίγια πάνω στον Ντέλετιτς και την συμβουλή του VAR από τον διαιτητή Σκουλά.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με ένα από τα κορυφαία – αν όχι το κορυφαίο – γκολ της χρονιά, αφού ο Αραμπούλι με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

Το έργο των κιτρίνων έγινε δυσκολότερο στο δεύτερο μέρος, όταν έμεινε με παίχτη λιγότερο μετά την απευθείας κόκκινη του Σούντγκρεν για σπρώξιμο στο ball boy.

Με εξαίρεση το δοκάρι του Γκάμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Άρης δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερο με παίχτη λιγότερο και το τελικό 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος ευκολότερα και από όσο πίστευαν οι ίδιοι οι γηπεδούχοι.