Κύπελλο Ελλάδος: Την Τρίτη η κλήρωση, άγνωστο ακόμα αν θα μετάσχουν Ξάνθη και Δόξα Δράμας

Από την εξέλιξη που θα έχει η συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων θα ξεκαθαρίσει αν θα μπουν στην κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδας οι ομάδες της Super League 2, οπως η Ξάνθη και η Δόξα Δράμας.

Ακόμα το πράσινο φως για την εναρξη του δικού της πρωταθλήματος δεν έχει ανάψει και με δεδομενο οτι από την Κυριακή η χώρα μπήκε σε αυστηρότερο λοκντάουν, είναι αμφίβολο αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή και αν θα επιτραπεί στις ομάδες να λάβουν μέρος και στο Κυπελλο Ελλάδος.

Αν δεν ανάψει το πράσινο φως, η ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει ότι το Κύπελλο θα διεξαχθεί μόνο με ομάδες της SL1. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, αφού οπως ανακοινωθηκε από την ΕΠΟ για το μεσημέρι της Τρίτης προγραμματίστηκε η κλήρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.