Γ’ Εθνική: Αποχαιρέτησε μετά από μια πενταετία την Κρήτη ο Θάνος Τοπούζης και επιστρέφει σπίτι του

Μετά από μια πενταετία στην Κρήτη και σε Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΗ, Ιεράπετρα και Αλμυρό Ηρακλείου ο Εβρίτης επιθετικός Θάνος Τοπούζης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους.

Ο 28χρονος φορ λόγω της μη αγωνιστικής δραστηριοτητας στην Γ’ Εθνική λόγω κορoνοιού, αποχαιρέτησε την Κρήτη και τον Αλμυρό και πιθανως θα συνεχίσει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης εαν ξεκινησουν τα πρωταθλήματα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ως γνωστόν, ο Τοπούζης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή και κατόπιν συνέχισε στον Άρη, όπου έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο έχοντας προπονητή τον πρώην της Ξάνθης Σάκη Τσιώλη.

Μετά αγωνίστηκε στην Ιταλία σε Σαλερνιτάνα και την Άσκολι, αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Έβρο Σουφλίου, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ερμή Ζωνιανών, τον ΟΦΗ, τον ΟΦ Ιεράπετρας και από πέρσι στον Αλμυρό Ηρακλείου.

H ανάρτηση του Θάνου Τοπούζη:

Μετα απο 5 υπεροχα χρονια στο νησι της Κρητης ηρθε η στιγμη λογω και της καταστασης που επικρατει αλλα και για προσωπικους λογους να επιστρεψω στη Θεσσαλονικη!! Ηταν τιμη μου γιατι γνωρισα πολλους αξιολογους ανθρωπους και εκανα αρκετους φιλους και παντα θα επιστρεφω στο νησι για διακοπες! Θα εχω παντα να θυμαμαι την παρουσια μου στην καλυτερη ομαδα του νησιου και μια απο της καλυτερες ομαδες στην Ελλαδα τον ΟΦΗ εστω και λιγο ενω θα εχει παντα μια θεση στην καρδια μου η θητεια μου στον Ερμη Ζωνιανων! Θελω να ευχαριστησω τους ανθρωπους του Αλμυρου για την στηριξη και τον σεβασμο στην αποφαση μου αυτη! Τελος θελω να ευχαριστησω τον προπονητη μου Κ.Κιασσο για την αψογη συνεργεια μας και την αμεριστη βοηθεια προς το προσωπο μου! Εις το επανιδειν φιλοι μου καλη χρονια ευχομαι με υγεια πανω απ ολα!!