Super League: Μοιραίος ο Μάνταλος στο Φάληρο, έπεσε πάνω στον «Τόρο» ο Ελ Αραμπί δύο λεπτά μετά

Με το δεξί ξεκίνησε το 2021 ο Ολυμπιακός αφού επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης», που είχε κορυφαίο αλλά και… μοιραίο τον Κομοτηναίο αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο με τεράστια διπλή χαμέμενη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ελ Αραμπί, μετά από ωραία σέντα του Εμβιλά και φανταστική κεφαλιά πρώτου με πλάτη στην εστία.

Όλο το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 67′ ο Μάνταλος βγήκε απέναντι από τον Σα που απέκρουσε το δυνατό του σουτ και στην επαναφορά σχεδόν προ κενής εστίας σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη 2 λεπτά μετά, αφού πρώτα ο Τσιντώτας, που προτιμήθηκε από τον πρώην τερματοφύλακα του Πανθρακικού Αθανασιάδη, πραγματοποίησε μια άστοχη έξοδο, στη συνέχεια έκανε ολέθριο λάθος στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, και ο Ελ Αραμπί με σουτ έγραψε το 2-0, τρέχοντας πάνω στον ξανθιώτη τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Βασίλη Τοροσίδη.

Η εμφατική επικράτηση των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Βαλμπουενά ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σιμόες, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να εκτελεί το πέναλτι και να γράφει το τελικό 3-0.