Παράταση στις ψηφοφορίες και των 4 προημιτελικών για τους «Θρακιώτες Αθλητές του αιώνα»

Οι ψηφοφορίες του ThrakiSportS για την ανάδειξη των Θρακιωτών αθλητών του αιώνα συνεχίζονται με τις τέσσερις προημιτελικές μονομαχίες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κανονικά αυτήν την ώρα θα έπρεπε να σας δώσουμε το πρώτο αποτέλεσμα αλλά δίνεται παράταση επιπλέον 24 ωρών για καθεμία από τις τέσσερις ψηφοφορίες.

Ο λόγος ειναι ότι υπήρξαν μεμονωμένες αναφορές στην συναντακτική ομάδα του ThrakiSportS για προβλήματα από αναγνώστες στην προσπάθεια να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους αθλητές.

Αν και ξεπερνούν τις 2.500 οι ήδη καταχωρημένες ψήφοι σε αυτήν την φάση της ψηφοφορίας στα συγκερκιμένα τέσσερα ζευγάρια, εφόσον παρατηρήθηκε τέτοιο ζήτημα αποφασίστηκε η ψηφοφορία να μείνει ανοιχτή μια επιπλέον ημέρα σε καθε ένα από αυτά.

Το πρόβλημα φέρεται να έχει παρατηρηθεί από το απόγευμα του Σαββάτου σε συγκεκριμένα ζευγάρια, στα οποία αναγνώστες ανέφεραν ότι δεν τους δινόταν το δικαίωμα να ψηφίσουν. Από την εταιρεία που διαχειρίζεται το σύστημα διευκρινίστηκε ότι αυτό προφανώς γινόταν επειδή προηγουμένως ήδη κάποιος από τις συγκεκριμένες ip είχε λάβει μέρος στις συγκεκριμένες ψηφοφορίες.

Για λόγους διαφάνειας ωστόσο από την εταιρεία γίνεται επανέλεγχος έτσι ώστε αφενός να μην στερηθεί κανείς την δυνατότητα να καταχωρήσει την ψήφο του, αφετέρου να μην υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής ψήφου από τον ίδιο χρήστη, κάτι που προφανώς θα αλλοίωνε το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχει η δυνατότητα ο καθένας να ψηφίσει από μία φορά σε κάθε ζευγάρι και εφόσον έχει ήδη ψηφίσει, δεν καταμετράται η ψήφος δεύτερη φορά.

Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών που βρίσκονται σε εξέλιξη και μπορείτε αν δεν έχετε ψηφίσει να το κάνετε και στα τέσσερα. Αν έχετε ψηφίσει ήδη σε κάποιο από αυτά, παρόλο που μπορεί το σύστημα να φανεί ότι σας αφήνει να ψηφίσετε, η ψήφος δεν θα καταχωρηθεί αν από την ίδια ip έχει κάποιος ψηφίσει ήδη στην συγκεκριμένη ψηφοφορία. Σε αυτήν την περίπτωση μετρά μόνο η πρώτη χρονικά ψήφος που δόθηκε.

Η προθεσμία συμμετοχής στο QF1 Αντωνιάδης vs Γκατσιούδης λήγει μετά την παράταση που δόθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής (3/1). Η προθεσμία για την ψηφοφορία για το QF2 Δεβετζή vs Μιχαλεντζάκης θα λήξει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/1). Η ψηφοφορία στο QF3 Μουστακίδης vs Παυλακάκης θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τρίτης (5/1). Τέλος, η ψηφοφορία στο QF4 Σαμαράς vs Τοροσίδης θα διαρκέσει μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (6/1).

[Total_Soft_Poll id=”14″]

[Total_Soft_Poll id=”15″]

[Total_Soft_Poll id=”16″]

[Total_Soft_Poll id=”17″]